stiri rock

Festivalului Nationala de Rock 2009

Festivalului Nationala de Rock 2009

Am primit la redactie urmatorul comunicat de presa, semnat Nationala de Rock Team:

Daca stai acasa si esti mai bun ca Malmsteen sau Vai, noi nu avem cum sa stim si nici cum sa te promovam. Ajunge cu scrisul pe forum, ajunge cu carcoteala, arata-ne ce poti, inscrie-te si nu pleci cu mana goala de la "Nationala de Rock" . Vrem sa te ajutam, trebuie doar sa crezi in tine si sa participi !
Hai sa ducem impreuna flacara vie a rock-ului, sa visam o lume mai buna, sa credem ca putem schimba lumea, sa punem adevaratele valori pe scena din Romania.
Alatura-te Nationalei de Rock, intra in lumea fascinanta a spiritului liber pentru ca: Nimeni nu-ti poate fura visele !
 
Cu acest logo debuta pe 25 mai 2007 prima editie a Nationalei de Rock. Cu ajutorul celor doi sponsori principali: Bergenbier si Guitar Shop am reusit in mai 2008 sa realizam si Editia cu numarul II facand fericiti mai multi chitaristi, tinere talente pe care noi le-am descoperit si promovat in cadrul spectacolelor si turneelor din tara (Buzau, Iasi, Alba-Iulia, Galati, etc.) cat si de pe litoral (Constanta, Costinesti, Vama-Veche), spectacole realizate in parteneriat cu Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti.

Ne-am fi dorit sa continuam si in acest an dar datorita problemelor financiare globale, care ne-au afectat intr-o oarecare masura si pe noi, romanii, am decis sa amanam concursul dar sa continuam traditia in promovarea lor, a tinerilor talentati in cadrul Festivalului Nationala de Rock 2009. Din multitudinea genurilor muzicale autohtone am ales cateva trupe de "clasic rock" formate din muzicieni talentati:
Spitfire, Propaganda, R.U.S.T., Legacy; dar si trupe consacrate precum Syndikate (cei care dealtfel au sprijinit atat logistic cat si in acompanierea candidatilor fara trupe), The Grey Eminence (Germania) dar si doi din prietenii Nationalei: Mircea Vintila si Doru Ionescu.

Trupa Nationala de Rock este un proiect muzical realizat cu ajutorul castigatorilor editiilor I si II (Andrei Sora si Andrei Manea) si a trupei Syndikate si care doreste sa coopteze an de an tinerii castigatori ai editiilor respective.

Va asteptam pe 23 mai, ora 17.00 la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti pentru un regal Rock!
Keep On Rockin' In A Free World !
 



MAI MULTE DESPRE Legacy, R.U.S.T.
Posted by at 00:00 |  May 18, 2009  | 2 Comentarii  | 2330 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Festivalului Nationala de Rock 2009

  • Daca stai acasa si esti mai bun ca Malmsteen si Vai hai sa il vezi pe unu la fel de bun in Brasov, pe 23 Mai in Club Suburban. Stephan Forte il cheama si canta in trupa de progresive power franceza Adagio.
    Mai multe detalii pe prima pagina a acestui site ;)

    1. Posted by Gogu | 18 Mai 2009 15:36
  • Prietene Gogu, iti dai seama ca esti un fel de radio Ereven? Pe principiul ...asa e , dar nu e la Brasov, e la Bucuresti si nu i s-a dat ci i s-a luat.

    2. Posted by gogi | 18 Mai 2009 20:25
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri