stiri rock

Film si carte la tRock 3 - Editia de Iasi

Film si carte la tRock 3 - Editia de Iasi
Conform comunicatului anterior, sâmbăta aceasta, 9 iunie, cu începere de la ora 10:00, în incinta The Rock Bar din Iași, va avea loc cea de-a 3-a ediție a târgului de merchandise și domenii asociate estetic rock și metal, tRock 3 - Ediția de Iași, eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club în parteneriat cu Asociația Culturala Manifest și Beauty of Pain, cu sprijinul The Rock Bar.

Construit în jurul unui concept specific underground, și anume tape-trade-ul, tRock își dorește să creeze de fiecare dată ocazia de a uni pe parcursul unei zile atat distrourile și distribuitorii oficiali de CD/DVD/LP/MC și accesorii dar și colecționarii particulari pasionați de schimb sau vânzări de materiale audio-video noi și second hand.

Deși centrat pe această idee, tRock sprijină și încurajează orice domeniu asociat acestei mișcări, cum ar fi media, literatură, fotografie, hand-made specific, tatuaj, make-up, film, pictură si altele. În acest sens, tRock rămâne deschis pentru participarea oricărui doritor care consideră că profilul acestui târg i se potrivește și iși propune ca dincolo de aspectul comercial inerent să devină un motor și un exemplu de coeziune într-o țară a carei șcenă rock și metal pare să ducă lipsă de aceasta.

Încă de la  prima ediție târgul a beneficiat de suport din partea scenei rock și metal românești reprezentate pentru aceasta de Sincarnate, Act și Mighty Owl Prod. care au sustinut ideea oferind participanților activi la târg bonusuri constând în CD-uri, tricouri, hanorace, etc., lista îmbogățindu-se prin participarea special pentru această ediție a Cavalleria Events care deja a anuntat un pachet promoțional generos pentru festivalul Ghost Fest de la Râșnov ce se va desfășura în perioada 13-14 iulie, dar și cu cea a Festivalului Artmania, prezent la targ cu o oferta similara ce va fi anunțată în scurt timp.

De asemenea, salutăm participarea pentru a doua oară la târg a Editurii Herg Benet, de această dată special pentru lansarea romanului Pervertirea, noua operă a scriitoarei Cristina Nemerovschi -  autoarea best-sellerului Sânge Satanic.

Deși organizatorii ar fi preferat alte auspicii, secțiunea de film care ar fi trebuit sa fie sărbătorită ca primă participare a acestui domeniu la targ, stă sub semnul funestului , ea fiind dedicată celui care a fost Trondr Nefas, chitarist și vocalist al formației norvegiene de black metal Urgehal și un foarte bun prieten al scenei românești de metal, dispărut dureros de recent dintre noi.

Proiecția de aproximativ o oră, constând în filmări din viața și activitatea artistică a lui Trondr,  va preceda concertul trupei bucureștene de death metal Sincarnate, concert deschis de formatia locală AIR ( Almost In Rage ) și beneficiază de acordul apropiaților si al familiei.

În acest moment, exceptând colecțiile particulare care și-au anunțat deja prezența, lista expozanților de la tRock este următoarea:

Beauty of Pain
Bestial Records
Darmoth Distro
Digital records
Twilight 13 Media
Taine Records
Cavaleria Events
Festivalul Artmania
Editura Herg Benet
Axa Valaha Distro
Romanian Thrash Metal Club

Lista rămâne deschisă oricărui doritor care consideră că se încadrează în acest concept, până la închiderea târgului.

Participarea la târg, atât ca expozant cât și ca vizitator este gratuită.
Cei care doresc să participe ca expozanți se pot adresa organizatorilor printr-un email la contact@rtmc.ro.

tRock este un concept original marca Romanian Thrash Metal Club.

► Accesul la concertul Sincarnate și AIR se va face separat, începând cu ora 20:00, costul unui bilet fiind 10 lei.

Program:

10:00 Deschidere
19:00 In Memoriam Trondr Nefas
20:00 Concert Sincarnate si AIR
22:30 Inchiderea targului si after-party
Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Sincarnate, Urgehal
Posted by H., at 12:34 |  June 07, 2012  | 0 Comentarii  | 2307 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Film si carte la tRock 3 - Editia de Iasi

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri