stiri rock

FILTHFEST - debut cu dreptul la vanzari de bilete

FILTHFEST - debut cu dreptul la vanzari de bilete

Desi nu au trecut prea multe zile de la anuntarea oficiala a FilthFest, vanzarile de bilete au fost bune, semn ca interesul este sporit si multa lumea vrea sa vada Cradle Of Filth, Moonspell si Turisas, pe 23 aprilie `09, la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca.

Dupa cum se poate vedea pe siteul www.eventim.ro, acest killer package a intrat direct pe locul 2 in topul evenimentelor cu cele mai mari vanzari de bilete. Numai in zilele de vineri si luni [adica ieri] sau vandut peste 200 de bilete.

Dupa cum am anuntat, numarul biletelor este limitat la 1200 si vor exista trei categorii de preturi. Prima categorie, ca oferta promotionala pentru primii 500 de cumparatori, este la pretul de 85 RON, suma sub media preturilor practicate in Europa pentru acest concert.

Bilete sunt disponibile deja in reteaua Eventim ( www.eventim.ro ), adica in aproape tote magazinele Germanos din tara. Preturi: 85 RON primele 500 bucati / 100 RON urmatoarele bilete/ 110 RON at the doors.MAI MULTE DESPRE Cradle of Filth, Moonspell, Turisas
Posted by Krudd Promotion, at 00:00 |  March 10, 2009  | 0 Comentarii  | 1907 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: FILTHFEST - debut cu dreptul la vanzari de bilete

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri