stiri rock

Formatia ELUVEITIE revine la Bucuresti in februarie 2015

Formatia ELUVEITIE revine la Bucuresti in februarie 2015
Promusic Events si Maximum Rock readuc la Bucuresti iubita formatie elvetiana ELUVEITIE! Trupa va concerta pe data de 16 februarie 2015 in Colectiv Club din Bucuresti, in cadrul turneului Origins Tour 2015. Alaturi de Eluveitie pe scena vor urca alte cateva formatii pe care le vom anunta in scurt timp.
 
Eluveitie a luat nastere in anul 2002 din initiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, dupa succesul proiectului sau de studio, a intemeiat o formatie in toata regula, ce s-a remarcat de la inceput prin genul unic abordat - o combinatie intre folk-metal, melodeath, Celtic si pagan metal.
 
Numiti pionierii noului val de folk-metal, trupetii din Eluveitie au cucerit rapid topurile internationale si au devenit un nume de referinta. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formatiei care, pe langa sonoritatile deosebite, utilizeaza versuri in vechea limba galica, acum disparuta.
 
Pana acum, Eluveitie a lansat 6 albume, care s-au bucurat de o receptie exceptionala atat din partea fanilor, cat si din partea criticilor de specialitate.
 
Cel mai recent disc aparut este "Origins" (1 august 2014), considerat unul dintre cele mai bune materiale ale elvetienilor.
 
Pe data de 16 februarie 2014, Eluveitie poposeste din nou la Bucuresti!
 
Formatia este incantata ca are ocazia sa revina in Romania, dupa ce, vara trecuta, a cantat in cadrul festivalului Artmania, iar in martie 2013 a sustinut un concert alaturi de Sabaton, in capitala, sub egida Promusic Events.
 
"Suntem foarte bucurosi ca ne reintoarcem in Romania! Iubim fanii romani deoarece ne primesc mereu cu bratele deschise. Promitem ca show-ul de la Bucuresti, din februarie, va fi unul de exceptie!", au declarat membrii formatiei.

Componenta Eluveitie:
Chrigel Glanzmann - voce, mandolina, fluier, cimpoi, gaita, chitara, bodhran, harpa
Merlin Sutter - tobe
Ivo Henzi - chitara ritmica
Anna Murphy - flasneta, voce
Kay Brem - bas
Patrick "Päde" Kistler - cimpoi, fluier
Rafael Salzmann - chitara
Nicole Ansperger - vioara
 
Discografia Eluveitie:
Spirit (2006)
Slania (2008)
Evocation I: The Arcane Dominion (2009)
Everything Remains (As It Never Was) (2010)
Helvetios (2012)
Origins (2014)
 
Pentru acest eveniment se pun in vanzare un numar limitat de bilete, 500 bucati, ce pot fi achizitionate prin PayPal, reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas) si online pe www.eventim.ro astfel:
50 Ron / 11.5 Euro - primele 100 de bucati, cu plata exclusiv prin PayPal. Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Disponibile!
60 Ron - urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015. Disponibile!
70 Ron - la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile momentan!
 


MAI MULTE DESPRE Eluveitie
Posted by Dragos P., at 19:00 |  November 03, 2014  | 0 Comentarii  | 2516 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Formatia ELUVEITIE revine la Bucuresti in februarie 2015

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri