stiri rock

Formaţia Trooper promite un show special pentru prima sa apariţie la Bistriţa în cadrul Taberei Medievale

Formaţia Trooper promite un show special pentru prima sa apariţie la Bistriţa în cadrul Taberei Medievale
Pentru prima oară in cei 15 ani de activitate, formaţia Trooper ajunge să cânte la Bistriţa. Alin, vocalistul formaţiei, declară: "Aşteptăm cu mare nerăbdare concertul de la Bistriţa, din mai multe motive. În primul rând, nu am cântat niciodată acolo şi ne bucurăm mult de întâlnirea cu prietenii noştri din acea zonă. Apoi, această primă vizită a noastră la Bistriţa va fi una cu totul deosebită, în cadrul evenimentului “Tabăra Medievală”. Nu în ultimul rând, după ce am împărţit scenele cu Iron Maiden, Manowar, Nazareth, W.A.S.P., etc, iată că reuşim să mai intâlnim o trupă aflată la o cotă foarte înaltă: Haggard."

Trooper vor cânta în seara de 13 august şi vor prezenta un rezumat al operei rock “Vlad Tepeş – Poemele Valahiei”, alături de o selecţie din hiturile mai vechi. Va fi pusă în scenă o reeditare a concertelor din 2009 de la Sighisoara şi Bucureşti unde trupa a fost însoţită pe scenă de un grup de actori şi invitaţi.
În cadrul taberei vor mai avea loc două recitaluri extraordinare, pentru data de 14 august fiind programat concertul trupei Haggard, pentru prima dată în România în cea mai extinsă formulă a sa, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor susţine un concert de rock-medieval. În timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzică medievală.

Abonamentele de acces general, ce vor fi valabile pe toată perioada festivalului, 13-15 August 2010, au fost puse în vânzare prin reţelele de distribuţie Eventim şi TicketPoint.
Preţul biletelor (abonamentelor) este de numai 50 de lei până vineri 25 Iunie, după care ele vor costa 60 de lei până în data evenimentului. La faţa locului abonamentul pe trei zile va costa 70 de lei.
Accesul in tabără se poate face începând cu data de 13 August.
Bilete pentru zilele de 13 si 15 August se vor pune in vânzare doar la faţa locului, iar preţul acestora va fi de 10 lei.
Copiii până la vârsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu vârstele cuprinse între 8 şi 14 ani se vor pune in vânzare la faţa locului bilete cu reducere de 50%.
 Membrii organizaţiei StudCard beneficiază de reducere de 20% din preţul abonamentului până în data de 25 Iunie.
Deţinătorii de bilete vor beneficia de spaţii de campare gratuite (într-un număr limitat), acces la toalete şi duşuri.

Evenimentul organizat de către Asociaţia Culturală Bistriţa Medievală în colaborare cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Asociaţia Culturală Româno-Irlandeză este o urmare a muncii depuse în ultimii ani de către membrii Asociaţiei Culturale Bistriţa Medievală prin organizarea Serbărilor Bistriţei Medievale (ce ajung în 2010 la a 4-a ediţie) dar şi a acţiunilor de voluntariat întreprinse împreuna cu grupul de dansuri medievale Nosa şi Garda Bistriţei ce activează în cadrul aceleiaşi asociaţii. 
Programul festivalului precum şi alte informaţii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.




MAI MULTE DESPRE Haggard, Trooper
Posted by Dragos P., at 12:28 |  June 24, 2010  | 0 Comentarii  | 4573 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Formaţia Trooper promite un show special pentru prima sa apariţie la Bistriţa în cadrul Taberei Medievale

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri