stiri rock

Formatiile confirmate pentru deschiderea concertului Malevolent Creation la Bucuresti

Formatiile confirmate pentru deschiderea concertului Malevolent Creation la Bucuresti
MALEVOLENT CREATION, una dintre cele mai vechi formatii de death metal de pe continentul american, ajunge pentru prima data in Romania in cadrul unui concert ce va avea loc pe data de 30 iunie, in Club Fabrica din Bucuresti.

Prezentat de Mighty Owl Productions, concertul se va bucura de prezenta unor formatii autohtone etalon pentru stilul prestat.

Astfel ca alaturi de Malevolent Creation vor urca pe scena:

Necrovile - Cluj-Napoca - brutal death metal (www.myspace.com/necrovile)

Probabil una din cele mai importante si respectate nume death metal pe plan autohton, Necrovile se pot lauda cu aparitii constante pe plan european inclusiv prezenta la evenimente cu renume in scena extrema, probabil cea mai notabila aparitie fiind cea de la Obscene Extreme Festival in Cehia.

Code Red - Brasov - death metal (www.myspace.com/coderedro)


Grupul brasovean condus de Andrei Calmuc, fostul lider Indian Fall, isi propune abordarea unui death metal presarat atat cu pasaje brutale cat si momente melodice. Piesa single Native Monster pare o prezentare directa a ce vrea sa insemne Code Red in 2011. De mentionat ca in grupul brasovean activeaza si Septimiu Harsan, unul din cei mai promitatori tobosari ai zonei underground.

Cocklush - Bulgaria - death/grind (www.myspace.com/cocklush)

Grupul bulgar abordeaza un death/grind direct si fara compromisuri. Cu un album proaspat lansat, aparitii alaturi de Disgorge si Formless Terror, Cocklush ajung pentru prima data la Bucuresti pentru a oferi o lectie de grind executat intr-un stil pur Est-European.

Spectral - Bucuresti - tehnical death metal (www.myspace.com/spectralmetal)

Una din cele mai intereante aparitii pe scena bucuresteana, membrii grupului Spectral sunt deja cunoscuti pentru abordarea aproape inumana a unor compozitii bine incadrate in stilul tehnical death metal. Cu o noua componenta, Spectral lucreaza in continuare la inregistrarile pentru materialul de debut, parte din aceste piese find incluse si in setlist-ul pentru concertul din Fabrica.

Malevolent Creation
se vor afla intr-un turneu de promovare a celui mai nou material intitulat Invidious Dominion, lansat sub egida Nuclear Blast. Discul s-a bucurat de reactii extrem de favorabile fapt pentru care grupul american va participa in acest an la evenimente importante precum Inferno Festival sau deja celebrul Hellfest in Franta.

Biletele pentru concert au pretul de 40 Ron (in avans) si 50 Ron (la intrare). Biletele se pot gasi acum exclusiv in reteaua BILETOO.RO. Astfel biletele pot fi cumparate pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

In tara biletele se pot gasi la magazinele Flanco si librariile Adevarul.

Sursa: Mighty Owl Productions



MAI MULTE DESPRE Code Red, Malevolent Creation, Necrovile, Spectral
Posted by Dragos P., at 15:19 |  May 02, 2011  | 1 Comentarii  | 4269 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Formatiile confirmate pentru deschiderea concertului Malevolent Creation la Bucuresti

  • http://www.youtube.com/watch?v=HW8VbCSVtA4

    1. Posted by DeadSpawn | 05 Mai 2011 10:35
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri