stiri rock

Foto concursul MANOWAR continua: premiu special pentru un fan din tara cu cele mai mult imagini inscrise in competitie

Foto concursul MANOWAR continua: premiu special pentru un fan din tara cu cele mai mult imagini inscrise in competitie
 
 
Concursul foto initiat de trupa MANOWAR, ce are ca miza includerea fotografiilor fanilor in bookletul albumului Kings Of Metal MMXIV, continua, iar trupa a decis acordarea unui premiu suplimentar: la finalul competitiei va fi stabilita tara din care s-au primit cele mai multe imagini, iar un castigator va fi selectat din randul participantilor din teritoriul respectiv.
 
Regii Metalului isi invita fanii din lumea intreaga sa devina parte integranta a aniversarii ce marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal.
Pentru celebrarea momentului, MANOWAR pregateste o noua editie, speciala, a albumului - “Kings Of Metal MMXIV”, care va include piese si materiale bonus, precum si alte surprize. 
Cei care doresc sa ia parte la concursul ce le da sansa ca poza lor sa se regaseasca in grafica albumului “Kings Of Metal MMXIV” au la dispozitie linkul urmator: www.manowar.com/photocontest. Inscrierea in concurs cu mai multe fotografii este permisa. 
 
Toti cei care trimit fotografii vor lua parte la o tombola ce are ca premii 25 de pachete surpriza oferite de The Kingdom Of Steel, singurul magazin autorizat sa comercializeze produsele oficiale MANOWAR.
 
Pentru informatii si update-uri constante viziteaza:         
www.manowar.com     
www.facebook.com/manowar
 
Credit foto: Guido Karp © 2008 Magic Circle Entertainment


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 14:37 |  October 10, 2013  | 0 Comentarii  | 2677 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Foto concursul MANOWAR continua: premiu special pentru un fan din tara cu cele mai mult imagini inscrise in competitie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri