stiri rock

Francezi nebuni si noi trupe din Romania si Ungaria

Francezi nebuni si noi trupe din Romania si Ungaria
Stilurile cele mai variate sunt din nou bine reprezentate la cel mai mare festival din România – Peninsula – care va primi în august vizita unor francezi nebuni de drum and bass, precum şi a unor formaţii consacrate şi aşteptate de fani!

Francezii Dirtyphonics, adică Charly, Thomas, Pho şi Pitchin s-au adunat în 2006 să pompeze sânge proaspăt în drum and bass şi rezultatul a fost că au reuşit să răvăşească acest stil cu seturile lor live de neîntrecut, cu muzica lor care nesocoteşte total graniţele. Petrecerile lor sunt un aliaj de muzica electronică antrenantă şi atmosfera concertelor rock, iar ca producători sunt adevărate talente: cei mai proeminenţi DJ de dnd şi dubstep folosesc melodiile lor la platane, iar staruri precum Skrillex, Crystal Method sau Nero colaborează cu ei la remixuri.

Fanii băieţilor din Paris nu vor primii anul acesta doar primul album Dirtyphonics ci aşteaptă cu nerăbdare şi petrecerea de la Penisnula: ei vor închide ediţia cu numărul zece al celui mai mare festival din România, la Terasă.

Viţa de Vie împlineşte 15 ani, prilej cu care trupa a declarat 2012 ca fiind anul lor festiv. Prin urmare, fiecare concert va însemna o sărbatoare a muzicii strânse în decursul celor 15 ani şi un semn de mulţumire celor care au fost alaturi de ei în tot acest timp, fanilor Viţa de Vie. Şi pentru că peninsularii sunt fani declaraţi Viţa de Vie, vom sărbărtori pe 24 august alături de Adi Despot şi trupa, zece ani de Peninsula!

Început ca un demers menit să demonstreze că muzica şi geografia sunt chestiuni distincte şi incompatibile, Electric Fence este o poveste care încă se scrie, iar muzica lor este o călătorie multidimensională în jurul pământului, în 90 de minute care merită ascultată, simţită, văzută. 

Trupele din Ungaria prezente la Peninsula 2012 sunt legendarii Republic – care vor concerta pe scena mare în prima zi de festival – inconfundabilii Kistehén – programaţi pe 24 august – şi cea mai cunoscută trupă de reggae din Ungaria, LB 27, care va cânta tot pe 24 august.

Cele mai proaspete informaţii despre cea de a zecea ediţie a Festivalului Peninsula le puteţi găsi şi anul acesta pe pagina oficială www.peninsula.ro, precum şi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Biletele pentru Peninsula 2012 au fost puse în vânzare în reţeaua de magazine Eventim şi pe www.eventim.ro. Până pe 1 august costul unui abonament este de 100 de lei şi a unui bilet de o zi 40 de lei, iar după această dată, respectiv în timpul desfăşurării evenimentului, tichetul valabil 4 zile va costa 150 de lei, iar cel de o zi – 60 de lei. 

Festivalul Peninsula 2012 va avea loc între 23 şi 26 august pe malul Mureşului, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend din Târgu Mureş.


MAI MULTE DESPRE Vita de Vie
Posted by H., at 13:37 |  May 25, 2012  | 0 Comentarii  | 3026 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Francezi nebuni si noi trupe din Romania si Ungaria

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri