stiri rock

Gabriel Mafa 'Negru' (NEGURĂ BUNGET) a decedat la vârsta de 42 de ani

Gabriel Mafa 'Negru' (NEGURĂ BUNGET) a decedat la vârsta de 42 de ani
Tibor Kati, vocalist și chitarist al trupelor Negură Bunget și Grimegod, a anunțat prin intermediul paginii sale personale de Facebook faptul că Gabriel Mafa 'Negru', toboșarul și liderul trupei Negură Bunget a murit în data de 21 martie 2017 la vârsta de 42 de ani:
 
 "Cu durere în suflete, va informăm despre moartea prietenului și colegului nostru, Gabriel Mafa 'Negru', care a murit astăzi, 21 martie 2017, la vârsta de 42 de ani. Regretăm profund încetarea din viață a omului care a clădit și susținut Negură Bunget și care s-a dedicat întreagăa viață lucrurilor sacre din cultură noastră, aducând-o la viață prin muzică și transmițând-o diverselor generații de pretutindeni. Sperăm că legația sa va continua să încânte și să consoleze pe aceia pe care i-a lăsat în urmă. Cu regret și tristețe, transmitem sincere condoleanțe familiei sale și acelora care l-au cunoscut și îndrăgit în această viață."

 

Ultimul concert susținut de Negură Bunget a avut loc în data de 19 martie 2017 în Metal Cave Klub din Varșovia, Polonia.

Cel mai recent album de studio al grupului poartă numele ZI și a fost lansat în data de 30 septembrie 2016 prin intermediul casei de discuri Lupus Lounge.
 
Cu ocazia lansării noului album, Gabriel Mafa 'Negru' a oferit un interviu la finele lunii august 2016 pentru Metalfan.ro ce poate fi citit aici.


 


MAI MULTE DESPRE Din Brad, Negura Bunget
Posted by H., at 11:46 |  March 22, 2017  | 0 Comentarii  | 4230 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Gabriel Mafa 'Negru' (NEGURĂ BUNGET) a decedat la vârsta de 42 de ani

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri