stiri rock

GALADRIEL, ARGUS MEGERE si SPINECRUSHER la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

GALADRIEL, ARGUS MEGERE si SPINECRUSHER la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'
Bohemian Flow Art & Pub si Bestial Records prezinta trei trupe noi pentru "1 Mai Rock Festival Sibiu": SpineCrusher, Argus Megere si Galadriel!


Joi 1 mai: 

SPINECRUSHER (hellish deathrash metal/Bucuresti)

https://www.facebook.com/Spinecrusherband

http://www.youtube.com/user/SpinecrusherOfficial

5 ani de existenta, un CD si o activitate bogata in concerte mai accentuata in ultimii doi ani reprezinta rezumatul uneia din cele mai efervescente formatii din noul val de thrash romanesc! Formatia SpineCrusher soseste pentru prima data la Sibiu, pregatita sa incinga atmosfera in prima zi a festivalului. O trupa care impresioneaza permanent atat prin muzica, dar si prin imaginea scenica inedita.
SpineCrusher va imparti joi scena cu Virus (Anglia), Decease si inca 3 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare.  

Vineri 2 mai:

ARGUS MEGERE (melodic black metal/Timisoara)

https://www.facebook.com/argusmegere

Una din cele mai vechi formatii de black metal din Romania revine in Sibiu dupa sapte ani! Veterani ai scenei de metal extrem si singura formatie din Timisoara care va participa la editia din acest an a festivalului, Argus Megere va prezenta pentru prima data in Sibiu piesele de pe spectaculosul album “A treia cale”. Formata in 1996 de catre Fulmineos si Erebus (cunoscut si sub pseudonimul Ageru Pamantului), trupa timisoreana va fi capul de afis romanesc in cea de-a doua zi de festival. 
Argus Megere va imparti vineri scena cu Sincarnate, Marchosias si inca 3 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare. 

 

Sambata 3 mai:

GALADRIEL (extreme dark metal/Slovacia)

 www.galadriel.sk

https://www.facebook.com/GaladrielSK   

http://www.youtube.com/user/Dodiac

Cea mai creativa formatie din Slovacia ajunge in premiera la Sibiu! Sapte albume lansate in aproape 20 de ani reprezinta o discografie consistenta, depasind performantele tuturor celorlalte trupe din undergroundul slovac! Dupa ce au deschis de-a lungul anilor showurile unor formatii grele, precum Rotting Christ, Enthroned, Voivod, Swallow The Sun, Insomnium si dupa cateva participari la festivaluri de top din Germania, Cehia si Estonia, Galadriel revine in Romania, de aceasta data insa urmand sa cante in premiera la Sibiu, unde vor fi cap de afis in ultima zi a festivalului.

Galadriel va imparti sambata scena cu The Hourglass, Kratos si inca 3 formatii care vor fi anuntate saptamanile urmatoare. 

 

CLUB BOHEMIAN FLOW (Piata Mica Nr. 26, Sibiu)

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului.

Pagina oficiala a evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1443187805897726



MAI MULTE DESPRE Argus Megere, Galadriel, Spinecrusher
Posted by Klawz, at 15:02 |  February 19, 2014  | 0 Comentarii  | 3130 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GALADRIEL, ARGUS MEGERE si SPINECRUSHER la '1 Mai Rock Festival Sibiu 2014'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri