stiri rock

GOD si BLOODWAY se alatura METALHEAD Meeting 2014 bis

GOD si BLOODWAY se alatura METALHEAD Meeting 2014 bis
Trupele GOD si Bloodway completeaza afisul editiei de toamna a METALHEAD Meeting 2014, line-up festivalului fiind, in acest moment, final. Cele doua trupe vor urca pe scena alaturi de PARADISE LOST, Finntroll, Hatesphere, Profane Omen si Tiarra, in data de 27 septembrie, la Arenele Romane din Capitala.

Va reamintim ca in data de 1 iulie se incheie perioada de presale, in care se pot cumpara bilete la pretul 65 lei Acces General, respectiv 80 lei Golden Circle.

Organizatorii sunt incantati ca au reusit sa definitiveze line-up-ul festivalului inca in perioada de presale, astfel incat fanii sa isi poate cumpara bilete ieftine, stiind deja toate numele de pe afis!

Despre GOD
GOD - cea mai veche trupa de barbarian folk metal din regiunea Moldovei - este printre putinele care se arata dornice de a celebra mostenirea si traditiile stramosilor ei.

Fie inspirati de vitejia maretilor daci, sau alimentati de spiritul voievozilor de altadata, muzica celor de la GOD zugraveste in versuri tablouri de pe campul de lupta si comemorareaza figuri istorice din timpuri de legenda.
Debutul entuziast, prestatiile merituoase, talentul si compozitiile celebre de acum, s-au concretizat in scoaterea pe piata a 6 promo-uri si 5 albume. Ultimul EP, intitulat Zal Mox si realizat in primavara acestui an, s-a bucurat de succes in cadrul turneelor intreprinse, precum si in mediul online, in timp ce Forefathers se afla in lucru. Aceste materiale, pe langa cele precedente, reprezinta esenta concertelor live sustinute de trupa.  Hoarda celor de la GOD soseste la METALHEAD Meeting 2014 bis, unde promite un concert de zile mari!
https://www.facebook.com/GODtheHorde

Despre Bloodway
Bloodway s-a nascut in iulie 2013, din dorinta a trei muzicieni - Costin Chioreanu (chitara, voce), Alex Ghita (tobe) si Mihai Andrei (bass) de a combina experienta acumulata in trecut, cu pasiunea de a-si depasi granitele expresivitatii artistice.
Impreuna cu producatorul/inginerul de sunet Marius Costache, Bloodway a intrat in Noiembrie 2013 in Next Dog Studio pentru a inregistra materialul de debut, intitulat Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon , care a fost scos pe piata sub forma de cd, de I, Voidhanger Records pe 27 Februarie 2014. Lansarea a fost acompaniata de primul concert al trupei, ce a avut loc in aceeasi zi, in clubul Question Mark din Bucuresti.

Elemente black, doom, avant-garde, death metal, progressive si psihedelic se imbina armonios intr-o poveste intunecata, a carei personaj principal este o entitate ce calatoreste prin lumi stranii, in dorinta sa de a intelege Universul.
Grafica discului de debut, semnata de acelasi Costin Chioreanu (voce, chitara) a fost prezentata deja in 4 expozitii oficiale ale artistului (Olanda - Tilburg/Roadburn Festival, Italia - Milano/Santeria, Cluj - Tiff Festival, Franta - Clisson/Hellfest).

Bloodway vor prezenta in cadrul METALHEAD Meeting 2014 Bis un show ce va contine integral discul de debut Sunstone Voyager and the Clandestine Horizon plus 3 piese noi, dintre care 2 in premiera!
https://www.facebook.com/bloodways

Biletele pentru METALHEAD Meeting 2014 bis sunt in vanzare pe www.iabilet.ro iar bilete fizice gasiti in reteaua IaBilet (Magazinele UMAN, Senia si Perfect Tour: www.iabilet.ro/retea) precum si pe www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro si in retelele Eventim si Myticket (Diverta, Humanitas, Magazinul Muzica, Mag. Vodafone si Orange etc..)

Organizatorii ofera publicului o perioada de presale, care se va incheia in data de 1 iulie. Pana la aceasta data, biletele pot fi cumparate la preturile de 65 lei Acces General si 80 de lei Golden Circle. Pentru fiecare categorie, au fost puse in vanzare cate 100 de bilete, la pret redus.
Dupa data de 1 iulie, biletele vor avea urmatoarele preturi:
- 80 de lei Acces General si 110 de lei Golden Circle (pana pe 1 august)
- 100 de lei Acces General si 130 de lei Golden Circle (pana pe 1 septembrie)
- 120 de lei AG si 150 de lei Golden Circle (pana pe 27 septembrie si la intrare)
METALHEAD Meeting 2014 bis este un eveniment oferit de Ciuc Premium si Monster Energy ! Recomandat de Rock FM si Sunete.

Facebook Event: www.facebook.com/events/543508989081667/


Sursa: Sonia Lodi - Best Music


MAI MULTE DESPRE Bloodway, Finntroll, GOD, Hatesphere, Paradise Lost, Tiarra
Posted by H., at 13:58 |  June 27, 2014  | 0 Comentarii  | 2978 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOD si BLOODWAY se alatura METALHEAD Meeting 2014 bis

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri