stiri rock

GOJIRA si NAPALM DEATH au excelat pe scena Hellfest

GOJIRA si NAPALM DEATH au excelat pe scena Hellfest
GOJIRA şi NAPALM DEATH, două dintre trupele care vor performa la ROCKSTADT EXTREME FEST pe 30 august, au a excelat la ediţia din acest an a unuia din cele mai mari festivaluri rock europene, HellFest. Acesta a avut loc în Franţa, în week-end-ul 21 -23 iunie. 
 
Personalitate absolută în universul metalului extrem, NAPALM DEATH a oferit un spectacol grindcore răsunător, cu un mesaj puternic şi s-a numărat printre punctele forte ale ultimei seri a festivalului. Pe 30 august 2013, faimosul nume simbol al scenei grind-death va oferi publicului din România un show de excepţie, in cadrul Rockstadt Extreme Fest.
 
Cel mai cunoscut nume al metalului francez, GOJIRA, a fost aşteptat cu frenezie pe pământul natal, mai ales că recitalul de la Hellfest a fost prima apariţie live după ce formaţia a fost desemnată cea mai bună trupă live la Premiile Golden Gods, decernate de revista Metal Hammer. GOJIRA a dovedit încă o dată că este pe val şi a prezentat, în forţă, un setlist foarte divers, ce a cuprins piese precum: Explosia, The Heaviest Matter of the Universe, L’Enfant Sauvage, Connected, Fire Is Everything şi Where Dragons Dwell.
 
În cadrul Rockstadt Extreme Fest GOJIRA ajunge pentru prima dată în calitate de headliner în Europa de est şi va oferi publicului un recital generos de thrash, progresiv, death şi sludge metal, în stilul său caracteristic ce îmbină într-o manieră curajoasă şi revigorantă pasajele ritmice neobişnuite şi riffurile imprevizibile, pe un fundal heavy completat de un drumming foarte exact.
 
Cei care nu mai au răbdare până la Rockstadt Exreme Fest sunt aşteptaţi la următorul warm up party Rockstadt, pe 12 iulie în clubul Private Hell. Seara va fi dedicată sonorităţilor ce vor răsuna live în ultimul week-end din august pe scena Rockstadt Extreme Fest. Patru abonamente la festival vor fi acordate celor prezenţi prin tragere la sorţi. Intrarea la warm up party va fi liberă.
 
Rockstadt Extreme Fest are loc în perioada 29 – 31 august la Râşnov (baza olimpică). Line-up-ul evenimentului este următorul:
 
Joi 29 august:
TROOPER (România)
GOTHIC (România)
ABIGAIL (România)
ROADKILLSODA (România)
DAYS OF CONFUSION (România)
GOODBYE TO GRAVITY (România)
 
 
Vineri 30 august:
GOJIRA (Franţa)
NAPALM DEATH (Marea Britanie)
DECAPITATED (Polonia)
LAST HOPE (Bulgaria)
CARACH ANGREN (Olanda)
BUCOVINA (România)
CODE RED (România)
FALSE REALITY (România)
 
Sâmbătă 31 august
PRIMORDIAL (Irlanda)
SEPTICFLESH (Grecia)
TEXTURES (Olanda)
KROW (Brazilia)
INDIAN FALL (România)
SPIRITUAL RAVISHMENT (România)
ABNORMYNDEFFECT (Republica Moldova)
DELIVER THE GOD (România)
 
Accesul în spaţiul de campare va fi gratuit pentru toţi deţinătorii de bilet
 
Pentru Rockstadt Extreme Fest sunt disponibile bilete şi abonamente, după cum urmează:

Până pe 17 august
Abonamente - 70 lei
Bilete per zi - 50 lei

Perioada 18.08. - 30.08.2013 şi la locaţie, pe durata festivalului:
Abonamente - 100 lei
Bilete per zi - 65 lei
 
Copii cu vârsta sub 6 ani nu plătesc bilet de intrare. Peste această vârstă preţul biletului se plăteşte integral.
 
Pentru mai multe informaţii vizitaţi: http://www.rockstadtextremefest.ro/ şi urmăriţi pagina de Facebook a evenimentului.
 
 
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Gojira, Napalm Death
Posted by Ruxia Sandru, at 11:45 |  July 03, 2013  | 0 Comentarii  | 2680 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOJIRA si NAPALM DEATH au excelat pe scena Hellfest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri