stiri rock

GOODBYE TO GRAVITY a inregistrat un cover Iron Maiden

GOODBYE TO GRAVITY a inregistrat un cover Iron Maiden
Bucurestenii de la Goodbye To Gravity au inregistrat un cover dupa hitul clasic Iron Maiden The Evil That Men Do, ce poate fi ascultat pe canalul de Youtube al trupei. Piesa, aparuta initial pe albumul Seventh Son Of A Seventh Son din 1988, a fost reinterpretata in stilul Goodbye To Gravity, inlocuind clasicul "galop" caracteristic celor de la Maiden, cu elemente moderne: growl-uri, riffuri masive si chitare acordate mai jos.

 

Albumul de debut Goodbye To Gravity va fi lansat pe 26 noiembrie prin Metalfan Records Division si a fost produs si mixat de basistul trupei, Alex Pascu si masterizat de Jens Bogren (Soilwork, Opeth, Kreator etc.)

Goodbye To Gravity au cântat anul acesta la festivalul Summer Breeze Open Air in Germania, dupa ce au fost selectati dintre peste 2000 de trupe pentru concursul anual New Blood Award.

Goodbye To Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neașteptat: fosti membri ai formatiei de heavy-metal Thunderstorm (care au cântat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum Judas Priest, Manowar, Helloween, Rage, Evergrey etc.) si câstigatorul editiei 2008 a concursului TV "Megastar", Andrei Galut.

Sursa: Goodbye To Gravity


MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity
Posted by H., at 15:22 |  October 04, 2012  | 0 Comentarii  | 4967 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY a inregistrat un cover Iron Maiden

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri