stiri rock

GOODBYE TO GRAVITY a semnat cu Universal Music România pentru lansarea albumului 'Mantras of War'

GOODBYE TO GRAVITY a semnat cu Universal Music România pentru lansarea albumului 'Mantras of War'
Bucureștenii de la Goodbye to Gravity lansează albumul Mantras of War pe data de 30 octombrie. Noul disc, ce conține 10 piese, marchează începutul colaborării cu Universal Music România.

Mantras of War
a fost produs în decursul anului 2014 de către bassistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me the Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda.

Cover artwork-ul a fost realizat de designerul Radu Damian în acuarelă, pentru un look retro SF autentic.

Alex Pascu, despre Mantras of War:
Nu am făcut niciun rabat la calitate la acest disc. Albumul are un sound natural, organic, datorat în mare măsură echipamentului analogic care s-a folosit la înregistrări și mixaj. Am vrut să evităm sunetul plat și digital care, din păcate, domină producțiile de metal modern și să creăm un spectru sonic larg și puternic, care să susțină cât mai bine compozițiile.

Suntem foarte încântați de rezultat!”, adaugă Andrei Găluț, vocalistul trupei. “Pe Mantras of War se simte că trupa s-a închegat în cei peste trei ani de activitate live, iar piesele au o direcție bine definită: rapide, agresive, menținând însă melodicitatea și refrenele ‘catchy’. Piesele sunt extrem de solicitante, dar abia așteptăm să le cântăm live.

Vlad Bușcă, reprezentantul Universal Music România, a declarat: „Goodbye to Gravity este în mod cert una dintre cele mai promițătoare trupe din scena metal locală, cu un sound bine definit atât live cât și pe înregistrări. Ne-am intersectat de multe ori de-a lungul timpului și le-am admirat ambiția și profesionalismul, astfel decizia casei de discuri de a colabora cu ei a fost una foarte firească. Sperăm ca această colaborare să fie un pas înainte pentru toți cei implicați.

Tracklist-ul complet al albumului este:

1. The Day We Die (4:47)
2. Shadow Puppets (4:24)
3. Atonement (4:33)
4. Four Minutes of Rage (3:59)
5. Rise From the Fallen (3:36)
6. Heed the Call (4:15)
7. What If (3:54)
8. Spaceman (Babylon Zoo cover) (3:04)
9. This Life Is Running Out (3:54)
10. Ode to a Sacrifice (5:34)

Formate:
CD Jewel case
Digital audio (streaming, mp3 și lossless)

Data lansării: 30.10.2015

Label: Universal Music Romania

Sursa: Universal Music Romania


MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity
Posted by H., at 14:10 |  August 20, 2015  | 0 Comentarii  | 3117 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY a semnat cu Universal Music România pentru lansarea albumului 'Mantras of War'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri