stiri rock

GOODBYE TO GRAVITY, MONARCHY si EUFOBIA la Metal Crush Party

GOODBYE TO GRAVITY, MONARCHY si EUFOBIA la Metal Crush Party
Metal Crush Party, eveniment ce va avea loc la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National Lia Manoliu pe 5, 6 şi 7 octombrie anunta line-up-ul final odata cu prezentarea celorlalte formatii participante. De specificat ca, intre timp Negative Core Project au anuntat anularea concertului din cadrul Metal Crush Party.
 
9.7 Richter
http://www.97richter.com/
Trupa este activa din anul 2002, de pe vremea cand lucra la diverse cover-uri, iar printre diferitele concerte sustinute in Bucuresti, unul a fost dedicat integral trupei Black Sabbath. Bucurestenii au avut de-a face cu nenumărate schimbări de componenta, astfel că materialul de debut a aparut in 2011, un EP numit Epicenter. Entuziasmati de cutremure, 9.7 Richter au avut de-a lungul timpului un numar considerabil de concerte prin tara, cu precădere in circuitele heavy, power, sau thrash.

Monarchy
http://monarchyband.ro/
Pregatind un sound puternic, intr-un stil modern foarte bine desfasurat in aria metalului, Monarchy au demarat un asalt odată cu demo-ul Jamming, lansat in 2009. Live-urile lor sunt foarte apreciate, iar review-urile extreme de pozitive. In 2011 au fost selectati ca personaje principale pentru documentarul campaniei internationale Another Day, Another Adventure, la recomandarea celebrului Slash de la Guns N’Roses / Velvet Revolver care a catalogat grupul drept unul dintre cele mai promitatoare. Anul acesta, Monarchy a lansat independent albumul de debut, recunoscut ca un focar de energie, Feeding the Beast.

Sinscape
http://www.facebook.com/Sinscape
Formatia este recent infiintata, in prezent deschizandu-si calea catre expunerea ampla în undergroundul romanesc. Deja au reusit sa capteze atentia publicului, remarcandu-se prin show-urile susținute cu White Walls, Cap de Craniu sau Breathelast. Tanarul solist pornit pe spectacol se descurca excelent atât cu vocile clean, cat si growl, un criteriu de baza pentru metalcore-ul cântat de bucuresteni.

Goodbye To Gravity
http://www.goodbyetogravity.com
Trupa s-a format dupa alaturarea membrilor din grupul de heavy metal Thunderstorm, cunoscut cel mai bine dupa lansarea albumului Vise Digitale la Metalfan Records Division în 2007. Formatia compune un stil imprevizibil din punct de vedere al componentei, iar principiul acesteia este unul care păstreaza libertatea in stilul muzical adoptat, membrii trecand de la un gen traditional la unul din metalul modern. Goodbye To Gravity au fost alesi sa sustina un concert in cadrul marelui festival Summer Breeze Open Air din Germania, pentru editia de anul acesta, fiind si prima experienta a baietilor in afara granitelor. LP-ul de debut care se bucura de un sunet exceptional a fost inregistrat de basistul trupei, Alex Pascu si masterizat de Jens Bogren de la Fascination Street Studios din Suedia, care s-a mai ocupat în cariera lui de materiale pentru Kreator, Soilwork, Opeth si multe altele.

Metrock
http://www.spirit-of-metal.com/groupe-groupe-Metrock-l-en.html
Acest nume inseamna o legenda pentru rockerii din Romania, trupa infiintandu-se în anul 1980. În 1982 au scos albumul de debut, Castelul de Nisip, urmand ca numarul membrilor trupei sa se diminueze în următorul an. Dupa o reinoire a componentei, Metrock au continuat sa-si exprime atuurile muzicale pe scenele din raza tarii. Partizanii power metalului au cantat pe numeroase scene mari, deschizând pentru Uriah Heep, Paradise Lost, sau Ian Gillan Band, revenind cu noi forte în timpurile actuale, performând in cadrul unor festivaluri romanesti de renume.

Eufobia
http://www.eufobia.com
Bulgarii s-au atasat considerabil de scenele din Romania, concertand de numeroase ori intre aceste granite. Infiintati în 2003, cei de la Eufobia au dorit sa aprofundeze temele sexuale peste un background construit cu death metal melodic si ceva parti rock’n’roll. Metalistii bulgari si-au lansat primul album în 2010, Insemination, urmat de Cup of Mud aparut in anul urmator, avand si cateva videoclipuri, bineinteles cu continut scandalos. Eufobia stau bine si la capitolul turnee, manifestandu-se prin Europa cu trupe ca Onslaught, Gorgoroth, Vader sau Malevolent Creation.


MAI MULTE DESPRE Eufobia, Goodbye to Gravity, Metrock
Posted by H., at 00:23 |  September 25, 2012  | 0 Comentarii  | 4191 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY, MONARCHY si EUFOBIA la Metal Crush Party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri