stiri rock

GOODBYE TO GRAVITY va participa la Romanian Rock Meeting

GOODBYE TO GRAVITY va participa la Romanian Rock Meeting
Ce au in comun heavy metal-ul si reality show-urile cu tinere talente? La prima vedere, nimic. Dar, uneori, lucrurile improbabile se pot transforma in ceva extraordinar.

Goodbye to Gravity este o trupa de metal din Bucuresti, care s-a nascut dintr-un mix neasteptat: fosti membri ai formatiei de heavy metal Thunderstorm (care au cantat in deschiderea multor nume “cu greutate” precum Judas Priest, Manowar, Helloween, Evergrey, Rage, Lake of Tears etc) si Andrei Galut, castigatorul editiei 2008 a concursului TV, Megastar.

Inca de la prima proba, cei cinci membri ai trupei si-au dat seama ca acest amestec neobisnuit de viziuni muzicale are un mare potential.
Dupa ce au inceput sa compuna primele piese, trupa a fost botezata Goodbye To Gravity, un nume care reprezinta sfidarea regulilor stricte, ideilor preconcepute si limitarilor stilistice.

Genul ales rezulta din ciocnirea a doua lumi muzicale. Clasic vs. nou, brutalitate vs. sensibilitate, riff-uri vs. melodie.
Piesele sunt pline de energie si au in egala masura riff-uri heavy - pe care vei risca sa-ti rupi gâtul de la prea mult head-banging -, dar si linii melodice pe care le vei fredona cu siguranta sub dus, cu mult dupa ce le-ai auzit.
Live, trupa a debutat oficial la editia din acest an a B’estfest Summer Camp, fiind de altfel singura trupa de metal din acest festival.

In cadrul evenimentului Romanian Rock Meeting trupa Goodbye to Gravity isi va prezenta piesele ce fac obiectul primului material discografic, pe care formatia il finalizeaza in acest moment.

Daca esti interesat de ceva proaspat in domeniul rock & metal, Goodbye to Gravity este cu siguranta un nume pe care trebuie sa-l urmaresti.

Componenta Goodbye to Gravity:
Andrei Galut - voce
Alex Pascu - bas
Vlad Telea - chitara
Mihai Alexandru - chitara
Bogdan Enache - tobe

Contact:

http://www.goodbyetogravity.com
http://www.facebook.com/goodbyetogravity 
contact@goodbyetogravity.com

Reamintim ca in cadrul ROMANIAN ROCK MEETING Pain Of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat Road Salt Two ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, Road Salt One, lansat pe 17 mai 2010.

Formatiile participante la acest eveniment sunt Pain Of Salvation (Suedia), Von Hertzen Brothers (Finlanda), White Walls (Romania) si Goodbye to Gravity (Romania).

Ultimele bilete la Oferta Speciala!
Vino cu prietenul sau prietena la ROMANIAN ROCK MEETING si beneficiezi de o OFERTA SPECIALA. Cumpara acum biletul SPECIAL - 2 persoane la pretul special de 125 lei (valabil pentru 2 persoane). Astfel, daca tu vei plati biletul intreg, respectiv 78 lei, pentru prietenul / prietena ta vei plati doar 47 lei.
Oferta este valabila doar pentru 50 de bilete.

Biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 3 august 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli fani ai muzicii ROCK.
125 lei (Special 2 persoane) / Oferta valabila doar pentru 50 de bilete
78 lei in perioada 4 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.


MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity, Pain of Salvation, White Walls
Posted by Dragos P., at 16:35 |  August 18, 2011  | 0 Comentarii  | 5058 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY va participa la Romanian Rock Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri