stiri rock

GOODBYE TO GRAVITY: videoclipul piesei 'Back to Life' disponibil online

GOODBYE TO GRAVITY: videoclipul piesei 'Back to Life' disponibil online
Back to Life, noul videoclip al bucurestenilor de la Goodbye to Gravity, poate fi urmarit mai jos. Clipul, care este un colaj de  materiale live si din culise filmate in turneul Zero Gravity Tour,  include cele mai importrante aparitii live ale trupei, inclusiv imagini de la Summer Breeze Open Air in 2012 si Parabiago Rugby Sound (Milano 2013).

 

"Am fost cu totii impresionati de reactia pe care piesa asta o primeste din partea fanilor de fiecare data cand o cantam live, asa ca, desi nu ne gândisem initial sa o promovam ca single, ne-am hotarât totusi sa  scoatem un videoclip pentru ea" explica Alex Pascu, basistul Goodbye to Gravity.

"Este de fapt un mare 'multumesc' pentru toti fanii care ne-au sustinut  si ne sustin", adauga vocalistul Andrei Galut.

Back to Life este al patrulea single de pe albumul de debut al trupei, lansat in 2012. Albumul a fost foarte bine primit si de fani si de presa de specialitate, primind note de 10 (metal.de, outspoken.de) si premiul pentru 'Cel mai bun album metal al anului 2012' (Metalhead.ro). Discul a fost produs si mixat de Alex Pascu si masterizat de Jens Bogren, cunoscut pentru colaborarea sa cu trupe precum Soilwork, Kreator si James LaBrie.

Goodbye to Gravity este momentan in studio si lucreaza la al doilea album, ce va fi lansat in 2014.


MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity
Posted by H., at 12:39 |  December 14, 2013  | 0 Comentarii  | 2643 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GOODBYE TO GRAVITY: videoclipul piesei 'Back to Life' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri