stiri rock

GORGOROTH lanseaza primul DVD

GORGOROTH lanseaza primul DVD

Concertul sustinut de Gorgoroth in 1 februarie 2004 in Cracovia/Polonia va putea fi, in sfarsit, vizionat de fani. Primul DVD al trupei se va numi Black Mass Kraków 2004 si va fi lansat de Metal Mind Productions in 9 iunie, in Europa, si in 10 iunie, in Statele Unite.

Acest concert este cel care a atras atentia presei asupra trupei si le-a adus celor de la Gorgoroth faima la nivel international prin scandalul pe care l-a iscat. Membrii trupei au fost acuzati de ofensa adusa religiei si incalcarea drepturilor animalelor, infractiuni pentru care ar fi putut primi pana la 5 ani de inchisoare, in conformitate cu legislatia din Polonia. Show-ul filmat in studioul televiziunii Krzemionki din Cracovia a inclus efecte pirotehnice, capete de oaie expuse pe scena, mult sange, nuditate si doua femei si doi barbati crucificati. Una dintre cele doua femei a lesinat pe cruce in timpul concertului, iar politia a confiscat toate inregistrarile. Dupa concert, membrii Gorgoroth au sustinut ca niciun animal nu a fost torturat, toate capetele de oaie si sangele fiind aduse de la o macelarie locala.

Dupa 2 ani de investigatii, acuzatiile au fost retrase, iar dupa alti 2 ani, DVD-ul va vedea lumina zilei. Black Mass Kraków 2004 a fost inregistrat in formula: Gaahl (voce), Infernus (chitara), King ov Hell (bas) si Kvitrafn (tobe). Materialul va include concertul din Cracovia, doua piese filmate la festvalul With Full Force 2000, din Leipzig/Germania (bootleg), biografie, discografie, galerie foto, imagini desktop, link-uri web si logo-ul trupei.

Tracklist:

01. Procreating Satan
02. Forces of Satan Storms
03. Possessed (by Satan)
04. Bergtrollets Hevn
05. The Rite of Infernal Invocation
06. Profetens Apenbaring
07. Of Ice and Movement...
08. Ødeleggelse og Undergang
09. Blood Stains the Circle
10. Unchain My Heart!!!
11. Revelation of Doom
12. Destroyer
13. Incipit Satan

 

Viitorul trupei este inca incert dupa ce Gaahl si King ov Hell l-au dat afara din Gorgoroth pe membrul fondator, Infernus, si au castigat procesul impotriva lui pentru drepturile asupra numelui. In 14 martie, Infernus a facut apel, contestand decizia Curtii, procesul urmand sa fie rejudecat in luna iunie a acestui an.



MAI MULTE DESPRE Gorgoroth
Posted by Ella, at 00:00 |  March 15, 2008  | 0 Comentarii  | 4233 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GORGOROTH lanseaza primul DVD

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri