stiri rock

GRIMEGOD: detalii despre discul 'Wrong Roads'

GRIMEGOD: detalii despre discul 'Wrong Roads'
Pe 26 martie 2014, cu ocazia concertului sustinut in Berlin (Germania), formatia aradeana Grimegod lanseaza oficial al patrulea album. Intitulat Wrong Roads, materialul este primul lansat dupa o foarte lunga perioada de timp (ultimul album Grimegod fiind din 2000).

Concertul de lansare face parte din cadrul turneului european pe care Grimegod il efectueaza alaturi de Negura Bunget, turneu ce va include 23 de concerte in 8 tari, acesta fiind si primul turneu de amploare pe care Grimegod il sustine in afara Romaniei.

Albumul Wrong Roads a fost inregistrat in perioada 2012-2013 in studiourile Consonance Timisoara si Dreamsound Arad, mixat de Mihai “Mtz”Neagoe in studioul Negura Music si masterizat de Alin Luculescu.

Grimegod este una din cele mai vechi formatii de doom-death din Romania. Cu o activitate neintrerupta de 23 de ani, aflata mereu cu un pas inaintea timpurilor (lucru care le-a adus un plus de originalitate, dar si dezavantaje din partea conservatoare a scenei), trupa a fost permanent un etalon al undergroundului romanesc in toti acesti ani.

Wrong Roads poate fi ascultat in streaming pe paginile oficiale de Facebook si ReverbNation ale formatiei. CDul va fi distribuit in Romania din 2 aprilie, exclusiv prin intermediul Bestial Records si Letsrock. Pretul albumului va fi de 30 lei (+taxe postale).


Sursa: Titus Constantinescu (Bestial Records)


MAI MULTE DESPRE Grimegod
Posted by H., at 19:38 |  March 13, 2014  | 0 Comentarii  | 1454 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GRIMEGOD: detalii despre discul 'Wrong Roads'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri