stiri rock

Group of Man, trupă britanică de post-hardcore & punk cântă pe 9 noiembrie în B52 cu TBA

Group of Man, trupă britanică de post-hardcore & punk cântă pe 9 noiembrie în B52 cu TBA
 Group of Man s-a format după încetarea proiectului britanic de hardcore alternative sau experimental, MINE, în 2015. Vocalistul Chris Barling, fost membru Hang The Bastard împreună cu chitaristul Mark Scurr de la Centurions Ghost reprezintă nucleul Group of Man, în jurul căruia s-au învârtit mai mulţi muzicieni. Cel mai recent disc, „What We Got In Common” a fost compus de cei doi alături de Joe Watson (Apologies, I Have None) la tobe şi de Stuart Anderson la bas. Componenta experimentală rămâne la înălţime şi în stilul Group of Man, care se defineşte cel mai corect ca post-hardcore, cu o infuzie solidă de old-school punk. 
 

Vineri, pe 9 noiembrie, Group of Man ajunge în Bucureşti şi concertează în B52 în cadrul turneului de promovare a materialului menţionat mai sus. Invitaţi sunt cei de la TBA, un grup românesc din care face parte şi un membru portughez, înfiinţat tot în 2015. De-atunci, trupa a dat un turneu international, a prăbuşit o camionetă şi a lansat EP-ul de debut, „Evenings”, urmat de „It’s Something”, care a ieşit anul acesta. Sub mottoul „keep it real”, TBA se remarcă printr-un stil care aduce o combinaţie de NOFX şi Bad Religion cu Explosions in the Sky şi Gnarwolves, adică un amestec inegal de punk, pop-punk, post-rock şi hardcore melodic. 
 
Un bilet pentru cele două concerte de vineri costă 20 de lei în presale şi 25 de lei în seara concertului, la intrare. Iată şi programul serii:
19:30 doors open;
20:30 TBA live;
21:30 Group of Man live;
22:45 B52 party. 
 
Sursa: 7inc
Posted by Gina S., at 18:54 |  November 07, 2018  | 0 Comentarii  | 4923 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Group of Man, trupă britanică de post-hardcore & punk cântă pe 9 noiembrie în B52 cu TBA

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri