stiri rock

Grupul brasovean Code Red va concerta ca invitat special in cadrul showului pe care grupul elen Septicflesh il sustine pe 24 mai la Brasov.

Grupul brasovean Code Red va concerta ca invitat special in cadrul showului pe care grupul elen Septicflesh il sustine pe 24 mai la Brasov.
Code Red a luat nastere in 2010, iar actualmente formula trupei este compusa din Andrei Calmuc - voce/chitara (ex-Indian Fall), Armand Niculescu - chitara, Ioan 'John' Campian - bas (Perseverance) si Septimiu Harsan - tobe (Necrovile, The Thirteenth Sun).
 
Debutul discografic l-a reprezentat lansarea unui single, Native Monster, compozitie ce a trasat directia stilistica catre un mix intre sonoritati clasice death metal si abordari contemporane ale genului extrem, influentate de nume ca Suffocation, Death, Nile sau Necrophagist. Un al doilea single - The Way Of Nibiru - apare in 2012.
 
In 2013 apare si ablumul de debut, Dominions of Our Deceitful Beliefs, masterizat de Brian Elliot in legendarul studio Mana Recording din Florida, SUA. Discul a fost promovat s in cadrul unui turneu national alaturi de Indian Fall si Deliver The God.


 
 
 
In ce priveste Septicflesh, invitatia nu este una intamplatoare. Una din cele mai bine primite trupe ale Rockstadt Extreme Fest 2013, Septicflesh au revenit cu un nou single - Order Of Dracul - inspirat din istoria lui Vlad Tepes, un moment excelent pentru a concerta in regiunea Transilvaniei.
 
Intitulat Titan, noul album Septicflesh include 10 piese inregistrate in studioul Devasoundz din Atena, Grecia si compuse alautri de Orchestra Filarmonica din Praga. Albumul este mixat si masterizat de Logan Mader (Gojira, Fear Factory, Cavalera Conspiracy).
 
'Suntem epuziati dar mandri de rezultat. Am lucrat din greu cu Logan pentru a va oferi cea mai completa coloana sonora death metal. Piesele sunt pline de progresie si emotie, in timp ce soundul este agresiv si puternic. Am atins un nou nivel al muzicii extreme.'
 
Pretul biletelor:
 
50 lei in perioada 25 aprilie - 23 mai
65 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului pe care le puteti gasi doar la intrarea in club.
 
Biletele sunt disponibile in reteaua iabilet.ro si metalhead.ro/bilete, la Clubul Rockstadt si in reteaua magazinelor Uman din toata tara:
 
- Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
- Cluj si Iasi: in Iulius Mall
- Timisoara: Uman Shop
- Brasov: Strada Muresenilor nr. 3
 
 
Lansati in 1990, Septicflesh este la ora actuala cel mai important grup metal din Grecia si in acelasi timp una din cele mai apreciate trupe in scena metal din Romania. Cu 8 albume de studio lansate pana in prezent, Septicflesh si-au reinventat conceptul muzical odata cu lansarea albumului Communion (2008), calatorie muzicala ce a continuat apoi cu The Great Mass (2011), considerat drept apogeul simbiozei dintre death metal si aranjamente simfonice, parti muzicale realizate in colaborare cu Orchestra Filarmonicii din Praga.
 
Concertul Septicflesh la Club Rockstadt face parte dintr-o serie de evenimente warm-up pentru Rockstadt Extreme Fest 2014, eveniment ce va avea loc in perioada 14-16 august, in Rasnov.
 
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).
 
 


MAI MULTE DESPRE Code Red, SepticFlesh
Posted by Dragos P., at 17:24 |  May 12, 2014  | 0 Comentarii  | 2332 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Grupul brasovean Code Red va concerta ca invitat special in cadrul showului pe care grupul elen Septicflesh il sustine pe 24 mai la Brasov.

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri