stiri rock

GUANO APES confirmati pentru Tuborg Green Fest Peninsula

GUANO APES confirmati pentru Tuborg Green Fest Peninsula

Tuborg Green Fest Peninsula incepe cea de a IX-a editie in forta, cu un concert al germanilor de la Guano Apes, pe 25 august! Trupa emblematica de crossover se intoarce in Romania si sustine primul concert din Ardeal, dupa ce la editia din 2009 a Tuborg Green Fest reusea sa incante publicul bucurestean din Parcul Izvor cu hituri precum Open Your Eyes sau Lords of the Boards.

Cu sase albume la activ, discuri de aur si de platina, Guano Apes este una dintre cele mai reprezentative trupe rock din Europa. Formatia a explodat, acum 15 ani, in topul clasamentelor cu piesa Open Your Eyes, care aduna esenta stilurilor muzicale de final de secol, devenind, peste noapte, favoritul generatiei post-Nirvana. Riff-uri de metal, ritmuri electronice, un pic de rap si vocea inconfundabila a Sandrei Nasic – la toate acestea s-a adaugat o doza considerabila de energie care a facut din Guano Apes un fenomen mondial.

Ajunsi pe culmile succesului, trupa s-a destramat, iar fanii au fost nevoiti sa astepte pans in 2009 pentru a-i asculta din nou, live, pe preferatii lor. In acelasi an, Guano Apes au sustinut primul concert in Romania, la festivalul bucurestean Tuborg Green Fest. In 2011 insa ne putem astepta la mai multe din partea germanilor cu albumul lor nou, Bel Air, care a cucerit deja hitlist-urile catorva tari si va fi prezentat si la Tuborg Green Fest Peninsula pe 25 august.

Tot din categoria muzicii rock, concertul clujenilor de la Grimus promite sa fie unul din momentele de atractie, mai ales ca el va include si piese de pe ultimul album, Egretta, care va fi lansat in Romania abia in luna octombrie. Alte trupe confirmate sunt Kasabian si Within Temptation.

Insa nu doar rock-ul este bine reprezentat la Tuborg Green Fest Peninsula anul acesta, ci si muzica electronica. Alaturi de nume grele precum Nick Warren (house) sau Borgore (dubstep), cele mai lungi petreceri ale verii vor mai beneficia si de expertiza celor de la Reality Engine, Stereo Palma, Suie Paparude si ultima combinatie de supertalente made in Romania, R.O.A. (Rise of Artificial).

Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe www.eventim.ro. Pretul unui abonament achizitionat pana pe 24 august este de 199 de lei, iar la fata locului - 240 de lei. Un bilet de o zi costa 80 de lei, daca e achizitionat pana pe 24 august, iar la fata locului el are valoare de 100 de lei.

In perioada 15 iunie – 15 iulie fanii Tuborg Green Fest Peninsula pot beneficia de Early Bird Promotion, platind pentru 4 zile de festival total doar 179 de lei.

Elevii care anul acesta participa la examenul de Bacalaureat – si pot dovedi acest lucru cu actul de identitate si carnetul de elev – vor putea cumpara abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula cu o reducere de 33%, adica la doar 159 de lei, in perioada 15 iunie – 15 iulie! Posesorii de STUDCARD pot obtine, pana pe 19 august, abonamentul Tuborg Green Fest Peninsula la pretul de 169 de lei, beneficiind de o reducere de 30%.

Cele mai proaspete stiri despre Festivalul Tuborg Green Fest Peninsula le puteti obtine de pe pagina oficiala a evenimentului, www.peninsula.ro, precum si accesand pagina de Facebook (Peninsula/Felsziget Official).



MAI MULTE DESPRE Guano Apes
Posted by Ella, at 14:35 |  June 24, 2011  | 0 Comentarii  | 3241 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUANO APES confirmati pentru Tuborg Green Fest Peninsula

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri