stiri rock

Guest anunţă LLNN live ȋn Bucureşti pe 10 decembrie

Guest anunţă LLNN live ȋn Bucureşti pe 10 decembrie
 LLNN este o trupă din Copenhaga a cărei existenţă a prins formă ȋn 2014, odată cu desfiinţarea celui mai impresionant grup de hardcore/sludge/post-metal din Danemarca, The Psyke Project, care a fost activ timp de 15 ani. Toboşarul Rasmus G. Sejersen şi chitaristul Christian Bonnesen, activ şi la voce sunt cei care, după ce lungul episod The Psyke Project s-a ȋncheiat, au pus bazele trupei LLNN. Aceasta se autocaracterizează ca o trupă orientată spre un stil dark, heavy şi post-apocaliptic. Nuanţa post-apocaliptică ce se descoperă ȋn muzica LLNN poate fi asemănată cu atmosfera ce se regăseşte ȋn compoziţiile belgienilor de la Amenra, ȋn timp ce atributul “dark” aminteşte ȋntr-un mod elocvent de acele momente ale grupului Neurosis, cȃnd abordarea sludge a căpătat cel mai definit contur. Alţii descriu muzica acestei trupe ca o alăturare ȋntre Converge şi Darkspace

 
Albumul “Loss” lansat de LLNN ȋn luna iunie, anul curent a fost selectat pentru rubirca “albumul zilei” pe pagina Roadburn, la scurt timp după apariţie. Se spunea atunci despre acest material că are nevoie de doar 35 de secunde pentru a atrage atenţia ascultătorului. “Urletul disperat care marchează sfȃrşitul introducerii anunţă momentul ȋn care LLNN ȋncepe să arate ce vrea să spună atunci cȃnd se ȋncadrează ca fiind ceva post-apocaliptic.” (The Sound Not The Word). 
 
Muzica celor de la LLNN a ȋnceput să fie şi mai remarcată atunci cȃnd trupa a deschis ceva concerte ale formaţiei Cult of Luna ȋn mai. Albumul “Loss” a fost lansat prin Pelagic Records, cunoscuta casă de discuri ȋnfiinţată ȋn Berlin, care se află ȋn grija lui Robin Staps de la The Ocean. Guest a anunţat astăzi pe pagina de Facebook un concert cu danezii de la LLNN, care este programat pe 10 decembrie ȋn Control Club. 
Posted by Gina S., at 15:41 |  September 05, 2016  | 0 Comentarii  | 2322 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Guest anunţă LLNN live ȋn Bucureşti pe 10 decembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri