stiri rock

GUNS N'ROSES, MACHINE HEAD si multi altii vin la Rock the City 2012

GUNS N'ROSES, MACHINE HEAD si multi altii vin la Rock the City 2012
Rock the City, unul dintre cele mai importante festivaluri de muzica rock din Romania, se alatura anul acesta seriei de evenimente Tuborg Green Fest. Conceptul Tuborg Green Fest a generat unul dintre cele mai puternice spectacole internationale de muzica, aducand in ultimii ani trupe de prestigiu in fata publicului din numeroase tari europene. Alaturarea celor doua concepte va garanta o experienta unica tuturor participantilor la concerte.

Tuborg Green Fest powered by Rock the City va avea loc la sfarsitul lui iunie si se va intinde pe durata a trei zile, pline de rock si metal de cea mai buna calitate. 15 trupe de calibru mondial, de diferite genuri, vor urca pe scena festivalului bucurestean.

In zilele de 29, 30 iunie si 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, Guns N'Roses, Machine Head, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Within Temptation, Saxon, Pentagram, Sweet Savage, Lostprophets si multi altii vor sustine concerte explozive la a patra editie a Tuborg Green Fest powered by Rock the City.

"Tuborg inseamna, prin definitie, muzica de calitate si o atitudine libera. Iar Tuborg Green Fest este evenimentul unde acestea se intalnesc, in fata scenelor pe care vor urca unii dintre cei mai mari cantareti rock. Ajuns la a 4-a editie, festivalul a devenit deja o traditie, un moment asteptat al anului. Ne dorim ca in fiecare an sa ne autodepasim, oferind fanilor muzicii de calitate experiente memorabile!", a declarat Doron Zilberstein, Vice-Presedinte de Marketing, URBB.

Pana in prezent, Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. In 2010, Tuborg a organizat cel mai mare festival rock de pana acum din Romania, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, aducand in fata fanilor romani nume precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Guns N'Roses va veni pentru a doua oara in Romania, ocazie cu care repertoriul lor va include piese ce nu au fost cantate pana acum live. Show-ul trupei lui Axl Rose se anunta inca de pe acum unul de zile mari, iar cei care isi aduc aminte cu nostalgie de prima parte a anilor '90 vor avea parte de multe surprize.

Un alt nume mare prezent la Tuborg Green Fest powered by Rock the City este grupul american Machine Head, care va fi pentru prima oara in Romania. Deschizator de drumuri pe scena metalica la mijlocul anilor ‘90, Machine Head este considerata una dintre cele mai energice trupe live si, in acelasi timp, una dintre cele mai asteptate aparitii pe scenele romanesti din ultimele aproape doua decenii.

Un nume care merita toata atentia este si Black Label Society, grup format la initiativa fostului chitarist din formatia lui Ozzy Osbourne, Zakk Wylde. Este o alta premiera pentru Romania si, in acelasi timp, o ocazie de a vedea la lucru unul dintre cei mai importanti chitaristi din istoria muzicii rock.

Ugly Kid Joe este un nume care imediat este asociat cu Everything About You si Cat's In The Cradle, hituri care au incat in prima parte a anilor ‘90, iar publicul de sex feminin vor avea ocazia sa-l vada la lucru pe unul dintre sex simbol-urile muzicii rock, solistul vocal Whitfield Crane.

Grupul britanic Saxon este si el un punct de atractie al festivalului, cu cei reuniti in jurul solistului Biff Byford, care au deja statutul de grup etalon in sfera heavy metal, iar aparitia la Tuborg Green Fest powered by Rock the City consemneaza o alta premiera pentru in Romania.

Pe langa aceste nume mari, vor mai fi prezente si multe alte trupe de renume precum The Cult, Godsmack (premiera pe scenele din Romania), Within Temptation, Lostrophets, Pentagram si Sweet Savage. In plus, alte cateva formatii sunt pregatite pentru a se alatura acestui eveniment si vor fi anuntate in scurt timp.

Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.

Accesul publicului se va face in ziua de vineri, 29 iunie, la ora 13.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, accesul publicului va fi la ora 12.00, iar orele de incepere a concertelor va fi urmatoarele, vineri, 29 iunie, la ora 15.00, sambata, 30 iunie si duminica 1 iulie, orele 13.00.

Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Eventim si prin organizatorul Festivalului, East European Events si Marcel Avram in colaborare cu D&D East Entertainment.


MAI MULTE DESPRE Black Label Society, Godsmack, Guns N'Roses, Machine Head, Pentagram, Saxon, Sweet Savage, The Cult, Ugly Kid Joe, Within Temptation
Posted by Ella, at 23:18 |  March 07, 2012  | 0 Comentarii  | 4574 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: GUNS N'ROSES, MACHINE HEAD si multi altii vin la Rock the City 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri