stiri rock

Haggard: au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti

Haggard: au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti
Germanii de la HAGGARD - cea mai titrata formatie de symphonic metal din Europa - pornesc intr-un nou turneu european intitulat "The Dark Symphony”. In cadrul acestui turneu Haggard revine in Romania pentru amatorii sonoritatilor rock symphonic si nu numai si va sustine un concert special la Bucuresti, in data de 8 mai 2011, la The Silver Church din Bucuresti.

Evenimentul este prezentat in Romania de catre Promusic Prod. & Events si revista Maximum Rock .

Jumatate din biletele puse in vanzare pentru concertul de la Bucuresti au fost deja cumparate de fanii formatiei, astfel ca si acest concert se indreapta incet, dar sigur, spre un eveniment sold out.

Reamintim ca ultimul concert Haggard la Bucuresti s-a desfasurat in aceeasi locatie, The Silver Church, in data de 18 aprilie 2010, cu casa inchisa, fiind al doilea concert sold out al germanilor dupa cel din 18 noiembrie 2008 de la Cluj-Napoca.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona, incepand cu data de 17 februarie, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro ) la urmatoarele preturi:
68 lei pentru primele 200 bucati (Primele 100 de bilete participa la o extragere pentru 25 pass-uri VIP - meet and greet + afis color, etc)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 mai 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 mai 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Haggard
Posted by Dragos P., at 14:42 |  March 26, 2011  | 0 Comentarii  | 3305 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Haggard: au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri