stiri rock

HEAVEN & HELL au anulat concertele din aceasta vara!

HEAVEN & HELL au anulat concertele din aceasta vara!
Conform publicatiei Classic Rock Magazine, Haven & Hell, formatia de heavy/doom metal in care activeaza Tony Iommi (Black Sabbath), Geezer Butler (Black Sabbath), Vinny Appice (ex-Black Sabbath, ex-Dio) si Ronnie James Dio (ex-Black Sabbath, ex-Rainbow), s-a decis sa anuleze toate concertele din aceasta vara din Europa.

Printre concertele anulate se numara aparitia de la editia cu numarul 10 a festivalului Bloodstock din Marea Britanie, dar si concertele din cadrul festivalurilor Sonisphere din Elvetia, Republica Ceha, Bulgaria, Romania si Turcia.

Heaven & Hell au emis urmatorul comunicat:

"Trebuie sa anuntam ca toate concertele Heaven & Hell din Europa au fost din pacate anulate. Ronnie nu se simte destul de bine sa plece in turneu in aceasta vara. Speram ca toata lumea va intelege si dorim sa multumim fanilor si colegilor din industrie pentru sprijinul acordat in acest timp."

Ronnie James Dio a fost diagnosticat in luna noiembrie 2009 ca fiind bolnav de cancer la stomac. Mai jos puteti vedea o filmare cu Heaven & Hell interpretand piesa Bible Black cu ocazia concertului sustinut in data de 16 iunie 2009 in Bonn, Germania, cu ocazia festivalului Rockplast.
 
 



MAI MULTE DESPRE Heaven and Hell
Posted by H., at 00:36 |  May 05, 2010  | 0 Comentarii  | 3169 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HEAVEN & HELL au anulat concertele din aceasta vara!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri