stiri rock

HIGHLIGHT KENOSIS lanseaza maine noul album

HIGHLIGHT KENOSIS lanseaza maine noul album

Highlight Kenosis isi lanseaza pe scena The Silver Church Club albumul Glowing printr-un concert extraordinar care va avea loc  miercuri, 7 octombrie 2009, incepand cu orele 20:30.

Highlight Kenosis au invitat pentru acest eveniment special, trupa Tiarra care va sustine un recital in deschiderea concertului .

Concertul HK de la The Silver Church Club va marca si inceputul turneului national de promovare a albumului "Glowing".

"Glowing" este un produs reprezentativ pentru HK, atat prin mesajul spiritual profund, cat si prin stilul muzical aparte, caracterizat de critica de specialitate drept melodic-progressive metal. Piesele albumului si aranjamentele muzicale ii apartin liderului si chitaristului HK, Matei Damian-Ulmu, versurile fiind semnate de solista HK, Oana Maria Stoica.

Pentru primul lor album, membrii HK, Matei, Oana, Dragos si John, au lucrat mai bine de o luna in studio, ulterior albumul fiind trimis in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul producatorului de metal Teddy Moller, renumit in lumea muzicala pentru colaborarile sale cu artisti internationali, printre care si King Diamond, pentru care a deschis cu trupa sa, Loch Vostok, turneul mondial al acestuia.

Lansarea primului album HK are suportul si sprijinul unei echipe de profesionisti, care s-au depasit pe ei insisi in realizarea unui produs muzical de exceptie, astfel:

Albumul va fi disponibil spre achizitie la concertul de lansare, dar si la urmatoarele concerte HK, precum si in Librariile Carturesti.

Pretul inui bilet este de 10 lei. Fanii HK care vor cumpara CD-ul la intrare, vor avea acces liber la concert. Pretul unui CD este de 25 de lei.



MAI MULTE DESPRE Highlight Kenosis
Posted by Cynyc, at 00:00 |  October 06, 2009  | 0 Comentarii  | 1892 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HIGHLIGHT KENOSIS lanseaza maine noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri