stiri rock

HIGLIGHT KENOSIS in concert la Big Mamou

HIGLIGHT KENOSIS in concert la Big Mamou

Highlight Kenosis vor sustine un concert la Bucuresti, in clubul Big Mamou, vineri, 28 august, cu incepere de la orele 21.30.

HK incheie astfel o lunga serie de concerte sustinute in capitala in aceasta vara, acesta fiind ultimul show al trupei la Bucuresti inainte de lansarea oficiala a primului lor album, programata pentru luna octombrie.

Matei, chitarist si leader HK: “Le multumim fanilor din Bucuresti, tot mai numerosi, care ne sunt alaturi la fiecare concert si le promitem ca vom fi mereu la inaltime. Ne-am bucurat ca duminica, in Suburbia, ne-ati sustinut atat de entuziast si in numar atat de mare. Va asteptam vineri seara in Big Mamou.”

Noi concerte HK in tara vor fi anuntate in curand.

Highlight Kenosis au terminat inregistrarile la primul album, “Glowing”, la inceputul anului 2009. Ulterior, piesele au fost trimise in Suedia pentru remixare si remasterizare, la studioul celebrului producator Teddy Moller, binecunoscut in lumea metalului nordic, dar si pentru aportul sau la turneul mondial King Diamond. Albumul “Glowing”  va fi lansat in octombrie si poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.
Highlight Kenosis au lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”, acesta fiind prezentat in premiera la MTV Romania. Vizionati clipul la: http://www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU



MAI MULTE DESPRE Highlight Kenosis
Posted by at 00:00 |  August 26, 2009  | 0 Comentarii  | 1985 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HIGLIGHT KENOSIS in concert la Big Mamou

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri