stiri rock

HIROMI: ultimele detalii

HIROMI: ultimele detalii

Mai sunt doar 5 zile pana la concertul jazz al anului!
Hiromi : The Trio Project  featuring Anthony Jackson si Simon Phillips vin pentru prima data in Bucuresti pe 10 Noiembrie incepand cu  ora 21.00 la Sala Radio intr-un concert organizat de Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Japoniei.
Foarte putine bilete mai sunt disponibile,  va sfatuim asadar sa va grabiti sa le achizitionati din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas) si online pe www.eventim.ro.
Accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 20.00.
Este strict interzis accesul in sala cu aparate foto profesionale,  fotografiatul cu blitz, precum si inregistrarile audio-video! Persoanele care nu vor respecta aceste conditii, isi pierd dreptul de a participa la concert !
In foaierul de la Sala Radio veti putea admira o expozitie de instrumente muzicale , o expozitie de echipament audio Hi Fi pentru audiofili si  veti putea gasi cd-uri si dvd-uri de vanzare cu albumele Hiromi.

Nascuta  in Japonia la Shizuoka , Hiromi si-a inceput studiile muzicale la varsta de 6 ani. La 14 ani canta deja cu Orchestra Filarmonicii din Praga, iar la 17 ani cu  Chick Corea.
 Absolventa a Berklee College of Music din Boston , debuteaza pe piata muzicala in 2003, fiind de atunci intr-o continua ascensiune.
 Considerata de specialisti una dintre cele mai daruite compozitoare si pianiste de jazz ale momentului, Hiromi a sustinut sute de concerte  atat in cluburi cu tradiţie, cat si pe scenele marilor festivaluri de jazz din lume in compania unor muzicieni de calibru.
Simon Phillips (n.1957) Celebrul baterist englez a devenit muzician profesionist inca de la varsta de 12 ani, patru ani mai tarziu dovedindu-si abilitatile in celebrul musical ‘’Jesus Christ Superstar’’.
Din acel moment cariera sa a ‘’decolat’’ pur si simplu, lista starurilor cu care a cantat fiind ea insasi cea mai onorabila carte de vizita: Toto, Jeff Beck, Whitesnake, Mike Oldfield, Gary Moore, Mick Jagger, Joe Satriani, Judas Priest, The Who, David Gilmour, Tears For Fears.
Anthony Jackson (n. 1954) este un muzician new-yorkez nominalizat la premiile Grammy,  creditat de breasla instrumentistilor cu inventarea chitarei bass cu 6 corzi. Apare ca invitat pe mai mult de 500 de albume  alaturi de nume sonore ca Paul Simon, Pat Metheny, Dave Weckl, Chick Corea, Steely Dan, Al Di Meola, Michel Petrucciani.

 

Posted by Klawz, at 19:57 |  November 05, 2012  | 0 Comentarii  | 1821 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HIROMI: ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri