stiri rock

HOBBS' ANGEL OF DEATH concerteaza in Bucuresti

HOBBS' ANGEL OF DEATH concerteaza in Bucuresti
Hobbs' Angel of Death - 25 decembrie 2013 @ Fabrica

Aho-aho metalişti fraţi,
Staţi puţin şi nu plecaţi
Pe la fraţi, mame sau taţi
Şi  anuţul ne-ascultaţi!


Aşadar, lume, lume a metalului, Romanian Thrash Metal Club vă invită să petreceţi cea mai nonconformistă noapte de 25 decembrie în clubul Fabrica, str. 11 Iunie nr. 50, unde se va pune la cale o petrecere-monstru, cam pe la orele 20:00 aşa !

„Ostilităţile” se vor desfăşura în prezenţa unei legende vii a thrash-ului tradiţional, însuşi Mr. Peter Hobbs. Întemeietorul trupei australiene Hobbs’ Angel of Death, înfiinţată încă din 1987, când thrash metalul demara derapând cu scârţâituri pe scena mondială, se va transporta de peste ocean până la Bucureşti pentru a susţine în exclusivitate şi în premieră un concert de zile mari într-o seară cât se poate de specială.

În deschidere, ne vor introduce în atmosferă cei de la Berserkers, tânăra trupă de thrasheri români, debordând de o energie contagioasă, apoi vor urma fraţii noştri de sânge metalist, bulgarii de la Axecutor, cu ale căror acorduri sălbatice şi prezenţă scenică aţi putut face deja cunoşţinţă la Romanian Thrash Metal Fest.

Extenuaţi de mosh-pit şi headbanging, veţi putea „alimenta la standuri” unde vom expune o gamă variată de potol suedez, pregătit în laboratoarele culinare secrete din bucătăriile proprii ale membrilor RTMC. După – înainte sau tot timpul – veţi putea stropi din belşug cu diferite licori mai mult sau mai puţin alcoolice direct de la barul cârciumii care ne gazduieşte dezmăţul.

Vor urma consonanţe şi disonanţe de karaoke, când cei mai curajoşi îşi vor putea etala talentele vocale sau vor putea declanşa un atentat la propriile corzi vocale, după caz...

A ! ...şi în iureşul petrecerii va sfătuim să nu carecumva să pierdeţi biletele pentru că vom avea şi o tombolă cu premii surpriză !

Toată osteneala nu va fi mai mult de 30 lei dacă vă veţi hatărâ până pe 24 decembrie să petreceţi alături de noi şi de invitaţii noştri o noapte memorabilă şi 35 lei pentru cei mai spontani, care decid chiar în ziua evenimentului că nicăieri nu va fi distracţia mai mare !

Aşa că, dacă vă ard timpanele de nerăbdare şi de poftă de metal bun, dacă tânjiţi după o atmosferă rock şi după un pahar de vorbă cu prieteni şi cunoscuţi, membrii RTMC vă aşteaptă, cum spuneam, pe la 20:00 trecute fix să vă strânga mâna la intrare.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Hobbs' Angel of Death
Posted by H., at 19:55 |  December 16, 2013  | 0 Comentarii  | 1312 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HOBBS' ANGEL OF DEATH concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri