stiri rock

HOLLYHELL lanseaza primul album in aceasta vara

HOLLYHELL lanseaza primul album in aceasta vara

Aflata in acest moment in studio, in stadiul de finisare a albumului de debut, trupa HolyHell mizeaza pe faptul ca lansarea va avea loc in vara acestui an, sub eticheta casei de productie Magic Circle Music.

Trupa este deja bine-cunoscuta, datorita prestatiilor live. EP-ul lor, Apocalypse, a intrat in German Top 100 si s-a vandut in peste 6000 de exemplare, in doar cateva saptamani, gratie numeroaselor aparitii ale trupei. Motivati de raspunsul venit din partea fanilor metalului din intreaga lume, memberii trupei HolyHell au reintrat in studio, si s-au dedicat demersului de a scoate la lumina tot ceea ce poate rezulta mai bun, din exploatarea talentului lor plurivalent, pentru cel dintai album. Pe langa piesele Eclipse, Apocalypse, Last Vision si Ressurection, materialul va contine noua piese noi, deosebit de rasunatoare, care vor satisface cu siguranta si cele mai exigente gusturi ale fanilor metalului.

Trupa este compusa din: Maria Breon, noua senzatie in materie de voci feminine, o interpreta cu pregatire vocala clasica, posesoarea unui timbru puternic si inconfundabil; “Shred Lord” Joe Stump, un apreciat virtuoz al chitarii din sfera heavy metal, care deja si-a pus amprenta asupra zonei power-metal; Francisco Palomo, un apreciat manuitor al clapelor, de pe scena rock si metal; basistul Jay Rigney, unul din muzicienii de studio, de top, din zona Bostonului; si Rhino, fostul tobar al trupei Manowar.

Muzica trupei HolyHell imbina elemente de metal clasic si hard rock, cu aranjamente orchestrale si sonoritati gotice, ceea ce  face ca trupa sa fie o forta in sfera muzicii heavy puternice. Pe cei care asteapta cu interes lansarea produsului, albumul de debut nu ii va dezamagi.

Avand programate aparitii, in calitate de invitat special al trupei Manowar, la sase importante festivaluri europene, HolyHell va prezenta material de pe noul album la: PROVINSSIROCK 2009 in Seinajoki, Finlanda, pe 13 iunie 2009, HELLFEST in Clisson, Franta, pe 21 iunie 2009, METALWAY FESTIVAL in Saragoza, Spania, pe 27 iunie 2009, B'ESTFEST AFTERSHOCK in Bucuresti, Romania pe 5 iulie, 2009, NORWAY ROCK FESTIVAL in Kvindesal, Norvegia, pe 10 iulie, 2009 si MAGIC CIRCLE FESTIVAL pe 18 iulie 2009 la Loreley, pe malul Rinului, in Germania.

Pana atunci, poti verifica noutatile despre HolyHell la: www.holyhell.com si www.magiccirclemusic.com. Pentru detalii privind datele turneului in care ii insotesc pe Manowar viziteaza: www.manowar.com. Pentru informatii despre Festivalul Magic Circle, viziteaza: www.magiccirclefestival.com.

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE HolyHell
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  May 22, 2009  | 0 Comentarii  | 2463 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HOLLYHELL lanseaza primul album in aceasta vara

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri