stiri rock

HOLYHELL pe afisul Metal Female Voices Fest, Belgia

HOLYHELL pe afisul Metal Female Voices Fest, Belgia
Trupa HolyHell va concerta pentru prima oara in cariera pe taram belgian, in cadrul celei de a opta editia Festivalului Metal Female Voices. Festivalul are loc pe 24 octombrie, la Wieze.
In decursul ultimilor cinci ani trupa s-a maturizat si si-a sporit popularitatea, prin intermediul numeroaselor show-uri live, fapt ce i-a determinat pe organizatorii Festivalului Metal Female Voices sa ii acorde statutul de invitat special la editia din acest an.

HolyHell a lansat albumul omonim anul trecut, iar produsul se bucura ne numeroase aprecieri. De asemenea, o interpretare live remarcabila a piesei Holy Diver va fi inclusa pe compilatia Magic – A Tribute To Ronnie James Dio, pe care Magic Circle Music o va lansa saptamana viitoare.

Festivalului Metal Female Voices este un festival dedicat solistelor din sfera metal. Se desfasoara anual in Belgia, iar faima sa a crescut de la an la an. Printre numele care s-au ragasit pe afisul editiilor trecute se numara: Epica, Nightwish, After Forever si Tarja, iar din lineup-ul anului 2010 mai fac parte: Arch Enemy, Revamp si Leaves' Eyes.

Sursa: Magic Circle Music


MAI MULTE DESPRE HolyHell
Posted by Ruxia Sandru, at 08:54 |  June 15, 2010  | 0 Comentarii  | 3007 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HOLYHELL pe afisul Metal Female Voices Fest, Belgia

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri