stiri rock

I.A.D. aduce True Romanian Black Metal-ul la Bucuresti

I.A.D. aduce True Romanian Black Metal-ul  la Bucuresti
Am auzit cu totii de “True Norwegian Black Metal” de genul Mayhem, Dark Funeral, etc. si daca luam in considerare succesul lor la Metalhead Meeting 2015, Rockstadt Extreme Fest 2016 si Bucovina Rock Castle, putem spune ca inca exista la noi un public pentru un concert de black metal original, chiar daca e vorba de un stil destul de agresiv si poate si primitiv, in comparatie cu formatiile autohtone apreciate precum Negura Bunget, Dordeduh, Indian Fall, etc. care abordeaza o directie atmosferica / melodica / progresiva.

A venit momentul sa spunem ca exista si “True Romanian Black Metal” (conceptul inventat ad-hoc, dar care se aplica bine la formatia in discutie!) si, mai mult: baietii vin de la Timisoara, orasul de origine al celor de la Negura Bunget, Syn Ze Sase Tri, Dordeduh, Makrothumia si multi altii care au scris un capitol important in cartea de istoria mondiala a black metal-ului.

Este vorba despre IAD sau, mai corect, I.A.D., un acronim bine ales - desfasurat: INBREED ABORTED DIVINITY - si cu un astfel de nume, nu va puteti astepta la vreo trupa de ambient!
I.A.D. exsita din 1999, dar au concertat foarte rar. Promovarea trupei a fost ca si inexistenta; pe membrii I.A.D. nu i-a interesat sa-si puna poze pe Facebook si nici sa faca vreun compromis fata de trendurile  actuale ale valului recent de “melodic black metal”. Se poate zice ca ce fac ei, fac ei din convigere si nu le pasa de ce fac altii sau despre ce se spune despre ei.

Unde va fi concertul asta de “True Romanian Black Metal”? I.A.D. au fost invitati sa in cante in deschiderea mult asteptatului concert aniversar Negura Bunget din Fabrica, pe data de 24 Septembrie 2016!
Cei care vor veni sa sarbatoreasca alaturi de Negura Bunget aniversarea de 20 de activitate, 10 ani de la lansarea albumului lor, “Om”, care ramane un album important, apreciat la nivelul mondial, precum si lansarea noului lor albumul “Zi”, vor avea ocazia de a se bucura de o gama larga de stiluri muzicale din metalul extrem: Ossific (melodic melancholic black metal, Canada), Cadavrul (death metal, Constanta), Eternal Fire (melodic black metal, Bucuresti) si I.A.D. (“True Romanian Black Metal”, Timisoara).

Inbreed Aborted Divinity va urca pe scena la clubul Fabrica din Bucuresti la ora 19:30. Veniti din timp!
Un eveniment Metalhead. Loud Like Hell, Live As Blood.

Componenta Inbreed Aborted Divinity:
Amen - voce
Mortician - chitara
Sick6six - chitara
Diabolical Deluge - tobe
Infernal Blasphemy - bas


Discografia Inbreed Aborted Divinity:
"Die Prophezeiung" (EP, 2004)
"Penitentiam Agite!" (EP, 2007)
"Inbreed Aborted Divinity" (album, 2013)
"Ad Abolendain" (EP, 2016)

Descrierea Inbreed Aborted Divinity:
We are the destroyers of false hope, the Death Ritual, and by our hands shall the false God fall!
Inbreed we were, but we succeed to abort the Divinity ...

Inbreed Aborted Divinity concerteaza cu sprijinul Wrath Inc. Artist Management si Anglo-Saxon Booking Agency, “Diverse and daring performance booking services for diverse and daring artists”.


 


MAI MULTE DESPRE I.A.D.
Posted by Klawz, at 10:21 |  September 19, 2016  | 0 Comentarii  | 2944 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: I.A.D. aduce True Romanian Black Metal-ul la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri