stiri rock

Iată noul album horror al trupei Carach Angren

Iată noul album horror al trupei Carach Angren
După ce olandezii de la Carach Angren au lansat un videoclip dubios, care ilustra un episod horror într-un fel foarte autentic, astăzi avem întregul lor album nou disponibil la streaming, în întregime. Am putut observa că grupul Carach Angren a dobândit noi mijloace în a exprima muzical o naraţiune bogată de când au ieşit primele cântece extrase de pe cel de-al cincilea album de studio, intitulat „Dance and Laugh Amongst the Rotten”. Alegerea de a îmbina muzica metal cu elemente simfonice e una foarte riscantă având în vedere că astăzi mulţi artişti au ajuns să aibă o predispoziţie pentru a crea kitsch-uri, însă Carach Angren reuşeste să impună o atmosferă epică, ce rămâne foarte atrăgătoare din moment ce ascultătorul află despre o poveste nenorocită a unei fete care se joacă cu tabla Ouija. Din punct de vedere stilistic, orchestrarea muzicii e destul de întunecată şi surprinzătoare în ciuda fundalului tradiţional al trupei.
 
 
Mâine, albumul „Dance and Laugh Amongst the Rotten” va fi lansat pe CD jewel case, digi-box cu tot felul de lucruri extra şi vinil dublu cu gatefold, cu discuri de culori diferite.
 
Suntem incredibil de încântaţi de acest rezultat şi promitem că această poveste muzicală horror se va desfăşura ca o plimare macabră cu un rollercoaster, făcând ca orice coşmar pe care l-aţi avut până acum să fie perceput ca o recreare în parc,” au declarat membrii de la Carach Angren. „Povestea de ansamblu vă va prezenta nişte invitaţi supranaturali şi de-abia la final (alertă de spoiler) veţi găsi un indiciu special despre voi, stimaţi ascultători ai acestui album. Asiguraţi-vă că puneţi mâna pe o copie a digi-box-ului negru ca smoala, sau pe una din alt format.
PS: Ca un alt indiciu, dacă sunteţi cu ochii pe noi mâine, aveţi pregătită o desfătare vizuală cu demenţă totală…
” au adăugat aceştia.

 
Foto: Negakinu


MAI MULTE DESPRE Carach Angren
Posted by Gina S., at 15:57 |  June 15, 2017  | 0 Comentarii  | 5172 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Iată noul album horror al trupei Carach Angren

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri