stiri rock

Iată un videoclip nou al trupei catalane de progressive, Foscor

Iată un videoclip nou al trupei catalane de progressive, Foscor
Acum aproximativ trei săptămâni vă spuneam despre atributul exotic al muzicii Foscor – care vine din versurile în limba catalană şi din abordarea vocală clean alături de părţile de chitară care trimit la melancolie – şi anunţam că trupa a scos un lyric video menit să ilustreze o piesă de pe albumul care urmează a fi lansat pe 9 iunie, adică „Les Irreals Visions”. Astăzi, Foscor a ieşit cu un nou videoclip care reprezintă piesa „Altars”. Filmat de Adrià Escanilla, montat de Falke şi bazat pe scenariul scris de trupă, videoclipul prezintă un rătăcitor cu plete care-şi descoperă propria natură prin intermediul unor mijloace suprarealiste.

 
 
Ideea de amintire e un element important al acestui album; o extensie a experienţei umane de a trăi în lume,” declară trupa. „O reţea de locuri, căi, bătături care delimitează formele experienţelor zilnice şi care ne construieşte viaţa la multe niveluri diferite. Pentru a-i simţi frumuseţea este obligatoriu să faci parte din acest spaţiu, să-l adopţi şi să-l trăieşti cu trupul şi amintirile acumulate de-a lungul timpului şi experimentării. E o parte importantă în versuri care afirmă: ‘… La marginile drumului, altare mari stau ridicate’, ceea ce dezvoltă ideea că atunci când ajungem la limitele noastre personale, o uşă care duce către o nouă realitate poate apărea. Urmărind subiectul din piesa ‘Instants’, altarele sunt o metaforă a acelor momente de schimbare. Nu mai suntem ceea ce eram; suntem imaginile noastre – şi o reinventare în bine sau rău.

Această nouă experienţă video s-a dezvoltat în cadrul echipei cu care obişnuim să lucrăm. Din nou, o bună parte din noi e implicată în procesul de realizare a videoclipului, atât emoţional cât şi fizic, alături de oamenii în care credem şi care ne dau posibilitatea să atingem cele mai bune rezultate. Sperăm că vă bucură şi că apreciaţi această călătorie la fel de mult precum noi…

 
 
Foto: Raquel Garcia
Copertă: Nona Limmen


MAI MULTE DESPRE Foscor
Posted by Gina S., at 19:02 |  May 15, 2017  | 0 Comentarii  | 4161 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Iată un videoclip nou al trupei catalane de progressive, Foscor

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri