stiri rock

ICED EARTH: ce crede Jon Shaffer despre situatia actuala a lumii

ICED EARTH: ce crede Jon Shaffer despre situatia actuala a lumii
Intr-un interviu acordat postului radio francez Radio Metal, Jon Schaffer a vorbit despre situatia in care se afla SUA si statele din Vest. Intrebat daca simte ca lumea se indreapta catre o distopie, Schaffer a facut niste declaratii incisive.

"Chiar asta cred. Suntem foarte aproape de o distopie, in special in Vest. In SUA este groaznic. Lucrurile stau foarte prost acolo si au continuat sa se inrautateasca intr-un ritm infiorator. America s-a transformat intr-un stat politist, e pe cale sa sufere un crash financiar, promoveaza legea martiala, militarii se plimba pe strada si nu poti sa zbori fara sa treci
prin mii de filtre. Este o forma de tiranie, nu mai exista niciun pic de libertate in America. A sosit vremea sa facem o revolutie
", a spus Jon Scaffer.

Iced Earth va lansa, pe 17 octombrie in Europa si 18 octombrie in SUA, noul album discografic intitulat Dystopia. Acesta include 12 piese si vine la o distanta de 3 ani de precedentul material The Crucible Of Man din 2008. Dystopia va fi lansat prin Century Media Records si va marca debutul solistului Stu Block (Into Eternity) care s-a alaturat grupului dupa plecarea lui Matt Barlow.

Tracklisting Dystopia:
Dystopia
Anthem
Days of Rage
Soylent Green
V
Boiling Point
Anguish of Youth
Iron Will
Dark City
End of Innocence
Equilibrium
Tragedy and Triumph

Reamintim ca Iced Earth va ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Medien Events si recomandat de revista Maximum Rock (producator eveniment - Nelu Brindusan) in cadrul turneului european de promovarea al celui mai nou material discografic intitrulat Dystopia.  Concertul din Romania va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti in data de 22 noiembrie 2011.

Americanii si-au ales formatiile ce vor participa in turneu alaturi de ei, implicit si la concertul de la Bucuresti. Acestea sunt White Wizzard si Fury UK.

Numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe  www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
75 lei pentru primele 150 bucati
85 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 21 noiembrie 2011
90 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 22 noiembrie 2011.

Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


MAI MULTE DESPRE Iced Earth
Posted by Klawz, at 15:24 |  September 23, 2011  | 0 Comentarii  | 4365 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ICED EARTH: ce crede Jon Shaffer despre situatia actuala a lumii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri