stiri rock

IN EXTREMO la Rockin' Transilvania Open Air 2009

IN EXTREMO la Rockin' Transilvania Open Air 2009

Una dintre cele mai fantastice trupe live din Germania, In Extremo sunt confirmaţi oficial la festivalul Rockin' Transilvania Open Air 2009, care se va desfăşura anul acesta în weekend-ul 12-14 iunie la Sibiu!
In Extremo sunt deosebit de încântaţi de faptul că vor avea prilejul să revină foarte curând la Sibiu, oraş care le place foarte mult. Trupa va cânta la Rockin' Transilvania în ziua de sâmbătă, 13 iunie. Organizatorii festivalului vor pregăti împreună cu grupul un spectacol excepţional de sunet, lumini şi multe efecte pirotehnice.
In Extremo au devenit celebri în întreaga lume o dată cu lansarea hit-ului Herr Mannelig (o veche baladă suedeză), apărut pe coloana sonoră a jocului de calculator Gothic, si sunt la ora actuală, în multe tări din vestul Europei și nu numai, unul dintre cele mai la modă grupuri rock/metal. Fiecare concert al trupei este o incredibilă paradă de instrumente medievale rare, la care se adaugă costumaţii ieşite din comun (nu ţinută rock!) şi o multime de efecte pirotehnice, care transformă apariţile live ale grupului în adevărate explozii de sunet şi lumină. Combinaţia surprinzătoare, dar reuşită, a numeroaselor instrumente medievale (cimpoaie, fluiere medievale, harpă, mandolină şi multe altele) cu instrumente moderne folosite în muzica rock, precum chitara electrică, bass-ul sau tobele, s-a dovedit a fi o experienţă reuşită, o dovadă în acest sens fiind şi faptul că ultimul album de studio al formaţiei, intitulat "Sängerkrieg" şi apărut anul trecut la aceeaşi casă de discuri a grupului Metallica, Universal, a intrat imediat după apariţie direct pe locul întâi în topul german. Interesant este şi faptul că mare parte din piesele In Extremo sunt cântece din epoca medievală, interpretate în stil rock/metal, şi la care s-au păstrat textele originale în limbi vechi precum latina, germana medievală, suedeza veche, franceza veche, spaniola veche etc.
Aşadar, cei care au pierdut anul trecut prilejul de a-i vedea pe In Extremo live în România, sunt aşteptaţi anul acesta la Rockin' Transilvania Open Air 2009!
REVENIM ÎN CURÂND CU MULTE ALTE NOI CONFIRMĂRI!
Rockin' Transilvania Open Air este un eveniment organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania cu sprijinul Consiliului Local Sibiu, al Primăriei Municipiului Sibiu şi al Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

www.myspace.com/rockintransilvania



MAI MULTE DESPRE In Extremo
Posted by at 00:00 |  March 16, 2009  | 0 Comentarii  | 2269 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN EXTREMO la Rockin' Transilvania Open Air 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri