stiri rock

In Flames cântă live în Sofia pe data de 19 mai 2020

In Flames cântă live în Sofia pe data de 19 mai 2020
EventEase, promoter care a mai organizat concerte precum Testament, Skid Row și ultimul show Slayer în Bulgaria, are plăcerea de a invita, din nou, participanți din afara țării la acest show.

In Flames nu mai au nevoie de nici o introducere, dar vă dăm, totuși, câteva indicii. Cea mai mare trupă de metal din Suedia nu s-a oprit niciodată din inovat, în cei peste 20 de ani de activitate. Death-ul melodic de la începuturile trupei a evoluat, de atunci, într-o formă de manifestare unică, exprimată prin albume precum "A Sense of Purpose", "Sounds of a Playground Fading", "Siren Charms" și cea mai nouă lansare a lor, "I, the Mask", lansat în 2019 si înregistrat în Los Angeles cu producătorul Howard Benson, multiplu nominalizat la Grammy. Albumul a ajuns pe locul 1 în topurile din Suedia, SUA și Austria, precum si pe locul 2 în Germania. Formație de notorietate mondială a avut turnee în toată lumea cu trupe precum Judas Priest, Avenged Sevenfold și Disturbed, inspirând multe dintre trupele și artiștii noștri preferați din ziua de azi. In Flames este o trupă de bază pentru fanii din întreaga lume, îndemnându-și fanii, așa numiții Jesterheads, să trăiască după motto-ul "In Flames We Trust".

Concertul va avea loc pe stadionul Universiada Hall. In Flames au pregătit un setlist lung, potrivit pentru un cap de afiș. În curând se vor anunța și trupele din deschidere.

Biletele se pot cumpăra accesând următorul link: http://bit.ly/InFlames2020

Preț la pre-sale "early bird": 26 еuro
Pret priority: 33 euro
Preț normal: 29 euro

Pass-uri VIP & meet & Greet în ediție limitată la prețul de 120 euro.
Jesterheads, haideți să ne unim pentru o noapte memorabilă! In Flames we trust!

Sursa: Let's Rock.ro


MAI MULTE DESPRE In Flames
Posted by Klawz, at 10:17 |  January 31, 2020  | 0 Comentarii  | 9324 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: In Flames cântă live în Sofia pe data de 19 mai 2020

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri