stiri rock

IN FLAMES la Bucuresti: ultimele zile in care mai pot fi achzitionate bilete cu 75 ron

IN FLAMES la Bucuresti: ultimele zile in care mai pot fi achzitionate bilete cu 75 ron
Au mai ramas cinci zile in care fanii mai pot achizitiona bilete la 75 RON la mult asteptatul concert In Flames. Incepand cu 1 august, pretul biletului va fi 85 RON. Renumita formatie suedeza va concerta in data de 1 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti.

Iubitorii genului de muzica melodic death metal au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care trupa In Flames il va sustine cu ocazia lansarii in luna iunie a celui mai recent album al lor, Sounds of a Playground Fading, care se bucura deja de un enorm succes.

Infiintata in anul 1990, In Flames a vandut peste 2,5 milioane de albume in lumea intreaga si a castigat numeroase premii: patru Grammis, Best International Band obtinut la gala Metalhammer Golden Gods si Best Hard Rock  pentru albumul A Sense of Purpose. Considerata una dintre primele trupe ale genului melodic death metal, In Flames a devenit cunoscuta datorita unor piese precum  Come Clarity, Take This Life si The Jester Race.

Biletele concertului se gasesc in reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro.

Un concert organizat de Phoenix Entertainment.

Sursa: Phoenix Entertainment


MAI MULTE DESPRE In Flames
Posted by Dragos P., at 16:15 |  July 27, 2011  | 0 Comentarii  | 2943 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IN FLAMES la Bucuresti: ultimele zile in care mai pot fi achzitionate bilete cu 75 ron

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri