stiri rock

Încă 1000 de bilete la AC/DC

Încă 1000 de bilete la AC/DC
La cererea repetată a publicului, organizatorii concertului AC/DC pun în vânzare încă 1000 de bilete Golden Circle (în faţa scenei, în picioare), în exclusivitate prin Eventim.ro.

Chiar de la punerea în vânzare a biletelor, cele mai căutate au fost la categoria Golden Circle. În mod firesc, biletele la această categorie (număr limitat) au fost epuizate primele, dar cererea a continuat. Special pentru fanii AC/DC, biletele la Golden Circle se suplimentează cu 1000. Acestea vor fi disponibile începând de miercuri, 5 mai, ora 10.00, numai prin Eventim.ro. Reţeaua Eventim este formată din peste 400 de puncte de vânzare, dispuse pe întreg teritoriul ţării. Locurile din care vă puteţi cumpăra bilete la AC/DC sunt magazinele Germanos, Vodafone, librăriile Humanitas, Cărtureşti. Pentru cumpărare online şi consultarea planului locaţiei, aveţi la dispoziţie site-ul www.eventim.ro.

Recomandăm cu fermitate să achiziţionaţi bilete doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare. Eventim.ro a depistat un număr limitat de bilete obţinute fraudulos, care au fost invalidate, iar celor care le vor prezenta la intrare li se va interzice accesul.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Sursa: D&D East Entertainment.


MAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Klawz, at 13:05 |  May 04, 2010  | 0 Comentarii  | 1973 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Încă 1000 de bilete la AC/DC

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri