stiri rock

Inca doua formatii inscrise la "Maximum Rock - Suport pentru Underground"

Inca doua formatii inscrise la
 Alte doua formatii s-au inscris la "Maximum Rock - Suport pentru Underground". Este vorba despre Rattlejack din Cluj-Napoca si Drowned In Sins din Bucuresti. 
 
Rattlejack este exponenta unui melanj inedit de genuri ca hard rock, arena rock si glam metal. Drowned In Sins mizeaza pe sonoritati de tipul metalcore/ post-hardcore. 
 
Amandoua formatiile sunt dornice sa ia parte la cel mai indragit spectacol-concurs al underground-ului romanesc. 
 
Iata ce au declarat trupele cu privire la motivul pentru care s-au inscris la "Maximum Rock - Suport pentru Underground".
 
"In primul rand sa facem populatia sa asculte muzica buna (ca prea multe manele, pop, muzica electronica si muzica de proasta calitate exista), sa ne promovam si “pentru ca rock”. - Rattlejack 
 
"Ne-a motivat dorinta sa ne vada cat mai multi oameni, sa ne afirmam si sa prezentam publicului arta noastra" - Drowned In Sins.

Pe langa Rattlejack si Drowned In Sins, la "Maximum Rock - Suport pentru Underground" s-au inscris S.I.T.A., Patru Betze, Times of Need, SinScape si C.O.D.
 
Asteptam si alte inscrieri.
 
Reamintim ca finala concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in Club Colectiv din Bucuresti, in data de 16 mai 2014.
 
 
Posted by Dragos P., at 17:02 |  March 14, 2014  | 0 Comentarii  | 2044 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Inca doua formatii inscrise la "Maximum Rock - Suport pentru Underground"

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri