stiri rock

Inca trei trupe anuntate la Romanian Thrash Metal Fest

Inca trei trupe anuntate la Romanian Thrash Metal Fest
Romanian Thrash Metal Club anunta inca trei trupe pentru Romanian Thrash Metal Fest, eveniment a carei a doua editii se va desfasura sambata, 12 octombrie, in Club Fabrica din strada 11 Iunie nr 50, Bucuresti. Astfel trupa romaneasca de thrash metal Decease din Cluj-Napoca, alaturi de Thrashless, din Estonia si Axecutor din Bulgaria, vor urca pe scena in cadrul unui line-up care pentru moment arata astfel:

Artillery
Nocturnal
Sofisticator
Bio-Cancer
Terrorhammer
Decease
Thrashless
Axecutor

+ more to be diclosed

Infiintata in 2011, in Cluj-Napoca, trupa de thrash metal Decease este reprezentarea fidela a trecerii thrashului din anii 80 in 90. Cu radacini infipte bine in trupe ca Sepultura, Demolition Hammer sau Exhorder, tripletul Decease se prezinta pe ring ca o masinarie de neoprit, cu riffuri si blasturi care se succed fara intrerupere pe parcusul tuturor compozitiilor incluse deja pe albumul de debut, Exhort to Obliterate, scos prin intermediului label-ului autohton Hatework la inceputul acestui an. Experienta live a membrilor, dar si a trupei in sine, care a evoluat deja pe aceeleasi scene cu Sinister, Violentor sau Morbid Carnage, fac din Decease, cu siguranta, cea mai buna trupa de thrash metal din Romania.

Provenind in capitala Estoniei, Tallinn, Thrashless reprezinta pentru Romanian Thrash Metal Club fratele de peste mari si tari. Infiintata de membrii fondatori ai Estonian Thrash Metal Club in 2010, cu un album scos sub labelul cu acelasi nume in 2012, Thrashless abordeaza acel thrash metal considerat standard , cu influente ca Slayer, Dark Angel, Sodom si Kreator si vine in Bucuresti pentru a prezenta nu numai o prestatie live ci si dovada faptului ca indiferent din ce colt al lumii provin, thrasherii se cauta, se gasesc si se sustin!

O alta ruda a Romanian Thrash Metal Club, clubul Metal Force HMC din Bulgaria livreaza poate cea mai promitatoare trupa de thrash metal old school din tara vecina, Axecutor. Cu un stil bazat pe un mix de heavy metal si thrash metal , totul invaluit intr-o crusta subtire si crocanta de black metal, Axecutor este fratele mai mic al lui Nocturnal, membrii celor doua trupe impartind nu numai genul abordat, dar si o foarte frumoasa prietenie. Asa ca, impreuna cu Metal Force HMC, Romanian Thrash Metal Club va invita la o mostra de thrash metal nemtesc din Bulgaria!

In acest moment biletele pentru Romanian Thrash Metal Fest 2nd Edition costa 65 lei, pret valabil pana pe 30 septembrie, inclusiv. Incepand din 1 octombrie si pana in ziua festului, inclusiv, biletele vor costa 80 lei.

Biletele pentru Romanian Thrash Metal Fest se gasesc atat pe iabilet.ro cat si pe www.metalhead.ro/bilete/
Pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ puteti comanda atat bilete electronice, cat si bilete fizice cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741272967 (intre 09:30 si 18:00, de luni pana vineri).

De asemenea acestea se pot gasi si in Private Hell Club (Calea Grivitei nr. 91, Bucuresti), Club Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50, Bucuresti) sau prin ramburs la contact@rtmc.ro

Avantajele biletului achizitionat prin sistemul „print at home”:

- il poti cumpara oricand – nu esti limitat de un anumit interval orar al vanzatorului de bilete
- nu trebuie sa te deplasezi la punctul de vanzare de bilete fizice. Stai acasa / birou si cu 2 click-uri ai biletul pe mail.
- poti sa il platesti cu cardul sau contul de Pay Pal
- este la fel de sigur ca un bilet in format fizic. Fiecare bilet are un cod unic de identificare.
- nu platesti taxe de livrare ca in cazul unui bilet fizic.

In calitate de organizatori, membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment.

Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, sustinut integral de catre membrii acestuia.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Artillery, Bio Cancer, Decease
Posted by H., at 17:35 |  August 09, 2013  | 0 Comentarii  | 2931 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Inca trei trupe anuntate la Romanian Thrash Metal Fest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri


";
-->