stiri rock

Încep înscrierile pentru Wacken Metal Battle România 2015

Încep înscrierile pentru Wacken Metal Battle România 2015
Pentru al şaptelea an consecutiv, România face parte din elita ţărilor participante la concursul Wacken Metal Battle. Ca şi în anii precedenţi faza naţională a concursului se va desfăşura în 4 etape: înscrierea, preselecţia trupelor, semifinalele regionale şi finala naţională. Noutatea acestei ediţii constă în reorganizarea zonelor în care se vor desfăşura semifinalele. Astfel în loc de 4 se vor organiza 3 semifinale: la Bucureşti Cluj şi Iaşi. Finala naţională se va desfăşura la Sibiu. 

“Succesul pe care l-a obţinut formaţia Dirty Shirt – ocuparea locului 2 în finala din Germania - a dovedit faptul că România are potenţial pe scena metal internaţională. La acest concurs se înscriu anual câteva mii de trupe din întreaga lume, însă numai 30 ajung în faza finală. Iar România are, şi în 2015, şansa de a participa la acest prestigios concurs” a declarat Laurenţiu Străuţ, promoter Wacken Metal Battle în România.

Pentru a se înscrie în concurs, o trupă din România trebuie să completeze un formular de înscriere ce va fi disponibil pe pagina de facebook a concursului (WOA Metal Battle Romania) începând din 15 octombrie. Ultima zi de înscrieri este 15 ianuarie 2015.
 
Detaliile de desfăşurare vor fi anunţate pe site-ul oficial al concursului – www.metal-battle.ro – şi prin intermediul paginii de facebook, după 15 octombrie 2014.


Echipa Wacken Metal Battle Romania,
 
Posted by Dragos P., at 17:55 |  October 10, 2014  | 0 Comentarii  | 2172 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Încep înscrierile pentru Wacken Metal Battle România 2015

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri