stiri rock

Incepe turneul 'Celelalte Cuvinte – 30 de ani'

Incepe turneul 'Celelalte Cuvinte – 30 de ani'
Vineri, 4 noiembrie debutează turneul Celelalte Cuvinte – 30 de ani. Primul concert are loc „acasă”, la Oradea.

La împlinirea venerabilei vârste de 30 de ani, trupa Celelalte Cuvinte sărbătoreşte întâlnindu-se cu fanii din toată ţara.

Turneul aniversar Celelalte Cuvinte – 30 de ani va trece prin 12 oraşe din ţară. Startul este dat în clubul Blue Monday din Oradea, vineri, 4 noiembrie. Sâmbătă, trupa ajunge la Cluj Napoca pentru a susţine un concert în Irish Music Pub. Săptămâna viitoare, turneul trece prin Sibiu, Timişoara şi Reşiţa.

Turul se va încheia pe 8 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, cu un concert foarte special.

Deşi a cântat pe stadioane, în faţa a mii şi mii de oameni, când e vorba de concertul Celelalte Cuvinte – 30 de ani de la Sala Palatului, membrii trupei au cele mai mari emoţii din cariera lor. Chiar dacă au dobândit statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc, chiar dacă au mii de fani în toată ţara, chiar dacă statutul trupei şi calitatea muzicii sunt incontestabile, pretenţiile rockerilor din Celelalte Cuvinte faţă de ei înşişi sunt mereu în creştere. Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu s-au pregătit mult pentru turneul de 30 de ani. În afară de repetiţiile tehnice, s-a lucrat mult la setlist. Programul pe care Celelalte Cuvinte îl va prezenta în toată ţara este special. Cunoscătorii vor recunoaşte chiar piese rare, cântate foarte puţin în concerte, dar şi noutăţi.

Calendarul turneului Celelalte Cuvinte – 30 de ani:

04 noiembrie, Oradea – Club Blue Monday
05 noiembrie, Cluj Napoca – Irish Music Pub
09 noiembrie, Sibiu – Vintage Club
10 noiembrie, Timişoara – Setup
11 noiembrie, Reşiţa – Rock Cafe
18 noiembrie, Constanţa – Heaven’s Hell
19 noiembrie, Galaţi – Zodiar
25 noiembrie, Buzău – Cafeneaua Artiştilor
26 noiembrie, Iaşi – Club Hand
2 decembrie, Braşov – Centrul Cultural Reduta
3 decembrie, Târgovişte – La Scriitori.

Biletele se găsesc în cluburi, iar pentru Timişoara, Braşov si Bucuresti acestea pot fi cumpărate din Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti) şi online pe www.eventim.ro.MAI MULTE DESPRE Celelalte Cuvinte
Posted by Dragos P., at 00:24 |  November 04, 2011  | 0 Comentarii  | 1526 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Incepe turneul 'Celelalte Cuvinte – 30 de ani'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri