stiri rock

Informatii privind accesul la concertul METALLICA

Informatii privind accesul la concertul METALLICA

Aproximativ 24.000 de spectatori sunt asteptati la concertul pe care Metallica il va sustine miercurea aceasta in Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni.
Accesul in incinta stadionului se va face intre orele 16:00 si 20:00. Posesorii biletelor pentru Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor putea intra de pe strada Dr. Lister, iar cei care detin bilete pentru Tribuna 2 vor avea acces de pe Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott). Posesorii de bilete in Gazon B sunt rugati sa verifice pe bilet informatiile despre calea de acces ce trebuie urmata. Din cauza faptului ca exista doar doua cai de acces, pentru a evita aglomeratia se recomanda spectatorilor sa vina la stadion cat mai devreme.
Este interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto profesionale, video si aparate de inregistrat audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist etc.). In timpul concertului, mancarea si bautura vor putea fi achizitionate doar pe baza de jetoane, si nu cu bani in numerar. Pretul unui jeton este de 2,5 lei, acestea putand fi procurate de la casieriile din stadion.
La concertele Metallica, Lenny Kravitz si Iron Maiden, din cauza temperaturilor foarte ridicate, va fi interzis accesul copiilor sub 10 ani pe gazon.
Alaturi de concertul Metallica, agenda evenimentelor Emag!c Summer Fest ‘08 din acest an mai cuprinde concertele Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni.



MAI MULTE DESPRE Metallica
Posted by at 00:00 |  July 21, 2008  | 5 Comentarii  | 3187 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Informatii privind accesul la concertul METALLICA

  • Miercuri se anunta ploaie...

    1. Posted by king of metal | 21 Iulie 2008 15:01
  • Ca de obicei, informatiile sunt destul de ambigue.......cei cu beletzel la gazon B, pe unde intra in stadion? se parasuteaza direct din avion in gazonul B? pe bilet se anunta ca accesul ptrt gazon b este princalea 13 sept.............

    2. Posted by FLORYAN GEYER | 21 Iulie 2008 15:26
  • Stie cineva daca se televizeaza concertul si pe ce canal? In '99 l-au dat TVR1, si atunci organizarea a lasat de dorit..

    3. Posted by M@cke | 22 Iulie 2008 09:39
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri