stiri rock

INOPIA concerteaza in Borsec

INOPIA concerteaza in Borsec

Sâmbătă, la Borsec
Seară de rock în Sky Night Club
Tineri iubitori ai două genuri muzicale diametral opuse sunt aşteptaţi sâmbătă, 3 octombrie, în Borsec, la Sky Night Club, organizatorii evenimentului aducând pe aceeaşi scenă două formaţii care, prin muzica lor, îi vor încânta pe pasionaţii de rock.
Din Bucureşti va sosi pe 3 octombrie, în oraşul apelor minerale, Borsec, Inopia, trupa abordând un rock care se încadrează în genul symphonic epic metal. Salex Iatama (compozitor şi chitară), Claudia Gorgan (clape şi voce), Ştefan Ion (voce), Paul Cătălin (violă), Georgiana Dumbravă (chitară bass), Andrei Oancea (chitară) şi Gomez (tobe) se vor afla pentru prima oară în Harghita, motiv pentru care nu vor veni cu mâna goală, la concertul de la Borsec putându-se achiziţiona tricouri şi CD-uri cu formaţia. Din playlist-ul trupei nu vor lipsi piesele Empire Falls, Requiem, Abigor sau Epithaph, dar nici compoziţii noi, astfel că fanii muzicii rock din judeţ (şi nu numai) vor avea parte de un spectacol garantat.
Pe lângă activitatea din formaţie, Salex Iatama mai este cunoscut şi ca actor la trustul Media Pro, având diverse roluri în seriale de televiziune foarte bine cotate pe piaţa de specialitate din România, dar şi ca scriitor, fiind autorul romanului „Afară nu e nici un anotimp”, care a apărut în anul 2007, la editura Humanitas.
În deschidere va cânta Lukasso, o formaţie tânără, atât din privinţa vârstei membrilor, dar şi a activităţii trupei. Lukács Irénke şi Soós Hunor-Márton, adică membrii formaţiei topliţene, vorbeau despre muzica lor: „Melodia intitulată Suli után este primul nostru single (n.a. – melodia a apărut în 2005, odată cu primul proiect al formaţiei), cu care vrem să atragem atenţia tinerei generaţii.”.

Membrii trupei:
Soos Hunor Marton - Vocal, Keyboard, Compozitor adjunct
Lukacs Irneke - Vocal
Platon Andy - Compozitor, Producator, Chitara bass
Cristi Seibriger - Chitara electrica solo
Moldovan Ionel - Chitara electrica armonie
Lazar Boty - Tobe
Managerul trupei:  Soos Martinsorin

Concertul va începe la ora 20,00, iar biletele, care vor putea fi achiziţionate la intrarea în club, vor costa 10 lei.



MAI MULTE DESPRE Inopia
Posted by Stay Metal Forever, at 00:00 |  September 19, 2009  | 0 Comentarii  | 1938 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: INOPIA concerteaza in Borsec

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri