stiri rock

IRON MAIDEN: au inceput inregistrarile

IRON MAIDEN: au inceput inregistrarile

Dupa nici o luna de la lansarea DVD-ului "Death on the Road", Iron Maiden au intrat deja in studioul de inregistrari. Si de data asta, trupa va lucra cu Kevin Shirley (Dream Theater, Rush, Led Zeppelin), care a mai produs si DVD-ul "Death on the Road", precum si ultimile doua albume de studio ("Brave New World" si "Dance of Death").


O data a lansarii a albumului inca nu a fost stabilita, dar s-a estimat a fi in jurul lunilor octombrie-noiembrie anul curent.


Dupa spusele bateristului Nicko McBrain, albumul va fi unul conceptual - primul album conceptual al trupei dupa celebrul "Seventh Son of a Seventh Son" din 1988.


Cateva poze din timpul inregistrarilor au fost puse pe site-ul lui Kevin Shirley (a.k.a "the Caveman") si le puteti accesa aici.

Iron Maiden au stabilit deja datele unui turneu in Scandinavia incepand in noiembrie, deci probabil dupa lansarea albumului. Unele dintre concerte au fost sold out in numai cateva minute de la inceperea vanzarii biletelor. Celelalte concerte din turneul ce va tine pana in 2007 vor fi confirmate ulterior.MAI MULTE DESPRE Iron Maiden
Posted by Mikix, at 00:00 |  March 06, 2006  | 0 Comentarii  | 4206 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN: au inceput inregistrarile

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri