stiri rock

IRON MAIDEN vorbesc despre RONNIE JAMES DIO

IRON MAIDEN vorbesc despre RONNIE JAMES DIO
Formatia britanica de heavy metal Iron Maiden a postat prin intermediul site-ului oficial urmatorul mesaj cu privire la decesul legendarului vocalist Ronnie James Dio (Dio, Heaven & Hell, Black Sabbath, Rainbow, Elf):

"Este o tristete imensa sa auzim ca Ronnie a pierdut lupta impotriva cancerului la stomac, iar condoleantele noastre sincere se indreapta in acest moment teribil catre Wendy si familia sa. Inca din anii de inceput alaturi de Elf, Black Sabbath sau Dio si pana in perioada recenta alaturi de Heaven & Hell, Ronnie si-a dovedit geniul sau ca vocalist al trupei, oferind intodeauna totul pentru fanii si muzica lui. Ronnie nu a fost doar un cantaret incredibil de talentat, dar a fost si o persoana minunata, inteligenta si generoasa atat pe scena cat si in afara ei, lasand intodeauna un sentiment pozitiv fata de toata lumea cu care interactiona. Un prieten de lunga durata al formatiei Iron Maiden, am sustinut multe spectacole in timp si ne va lipsi enorm.

Lumea a pierdut un talent de neinlocuit, inainte de toate, unul dintre cei mai minunati oameni pe care ai fi putut sa-i intalnesti
."

Steve Harris, Bruce Dickinson, Adrian Smith, Dave Murray, Janick Gers, Nicko McBrain

Ronnie James Dio s-a stins din viata in data de 16 mai 2010 la ora 7:45 dimineata.



MAI MULTE DESPRE Black Sabbath, Dio, Heaven and Hell, Iron Maiden
Posted by H., at 01:40 |  May 18, 2010  | 2 Comentarii  | 2740 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IRON MAIDEN vorbesc despre RONNIE JAMES DIO

  • lol intai am crezut ca janick il uraste pe dio dar nah, e doar ca metalfan nu stie componenta iron maiden :)

    1. Posted by prowler | 18 Mai 2010 10:19
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri