stiri rock

Jack The Ripper alaturi de THEATRES DES VAMPIRES in Romania

Jack The Ripper alaturi de THEATRES DES VAMPIRES in Romania
JTR Sickert vor urca pe scena clubului Wings din Bucuresti, pe data de 19 aprilie, alaturi de italienii de la  Theatres des Vampire.
Numele de  „JTR Sickert” a fost dat dupa pictorul londonez al secolului 19, Walter Richard Sickert, care se pretinde a fi fost faimosul Jack The Ripper.
 

Iata cateva detalii biografice:

Trupa JTR SICKERT(Gothic/ Industrial) s-a format in in primavara anului 2005,  in Modena,  membrul fondator fiind chitaristului, compozitorului şi bateristul Daniele Rezzaghi.
Daniele a colaborat  cu  o serie de trupe locale de heavy metal, cum ar fi Despise si Hateblasted. Dupa o perioada, dorind sa-si indeplineasca visul, a inceput sa compuna muzica electronica si a lucrat ca techno DJ. Scanteia ce a declansat aparitia JTR, a fost chiar Daniele si imbinarea celor doua stiluri: muzica electronica si heavy metal. Lui Daniele  i s-au alaturat Tiziano Panini, fostul vocal Neronova, şi cea care avea sa-si inceapa cariera muzicala atunci, solista  Erika Miraglia. Datorita intrării in formatie a fostului baterist  de la  Red Pill , Federico Bonora,  şi a lui Mantovani  Claudio, basistul,  care a lucrat cu una dintre cele mai faimoase trupe de rock  din Modena , formatia  a luat forma completă şi a fost numita JTR SICKERT. Dupa un an de la formare, trupa a inceput colaborarea cu Fear Studio pentru a inregistra un demo cu 4 piese, numit Everything Is Growing Old,care a fost foarte bine cotat, in revistele de specialitate.
Trupa a continuat cu o  serie de concerte de succes  urcand pe scena alaturi de nume mari ca: The Family, Godiva, Macbeth, Das Ich, Sadist, Vision Divine, Domine, Node etc. Primul album „full” al formatiei a fost You Deserve Panic, in 2009.
Tot in 2009 au lansat si videoclipul pentru Crystal Night, una dintre piesele de pe album. You Deserve Panic a fost considerat ca cel mai bun album de gen in scena underground-ului italian şi a atras un mare numar de fani.

Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE Theatres des Vampires
Posted by Dragos P., at 11:36 |  March 06, 2012  | 0 Comentarii  | 3207 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Jack The Ripper alaturi de THEATRES DES VAMPIRES in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri