stiri rock

Joey Belladonna din nou cu ANTHRAX!

Joey Belladonna din nou cu ANTHRAX!
Joey Belladonna este din nou vocalistul Anthrax! Inlocuindu-l pe John Bush, Joey Belladonna va concerta alaturi de Anthrax in noul turenu al formatiei, trupa luand in calcul si inregistrarea unui nou material cu Joey Belladonna la voce. Astfel, materialul Worship Music care era prevazut a fi inregistrat alaturi de Dan Nelson, iar apoi de John Bush, va fi in cele din urma inregistrat alaturi de Joey Belladonna.

In 29 de ani de existenta Anthrax au schimbat nenumarati vocalisti. John Connelly, Dirk Kennedy, Jason Rosenfeld, Neil Turbin, Joey Belladonna, John Bush sau Dan Nelson, toti si-au adus contributia la ceea ce inseamna Anthrax in ziua de azi, insa cel mai important pentru istoria trupei ramane Joey Belladonna.

Joey Belladonna a lansat alaturi de Anthrax patru albume de studio: Spreading the Disease (1985), Among the Living (1987), State of Euphoria (1988) si Persistence of Time (1990), fiecare dintre acestea primind discul de aur in SUA.

Mai jos puteti vedea videoclipurile pieselor Indians si Caught in a Mosh care figureaza pe albumul Among the Living (1987):
 


 
Anthrax vor concerta pentru prima oara in Romania in data de 26 iunie. In aceeasi zi alaturi  de Anthrax vor mai urca pe scena Slayer, Megadeth si Metallica. Concertul face parte din festivalul Sonisphere 2010 in cadrul caruia vor mai concerta Manowar, Rammstein, Volbeat, Alice in Chains, Mastodon si Stone Sour.


MAI MULTE DESPRE Anthrax
Posted by H., at 16:33 |  May 10, 2010  | 1 Comentarii  | 2571 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Joey Belladonna din nou cu ANTHRAX!

  • o veste de super C.A.C.A.T.

    1. Posted by JohnBlack | 11 Mai 2010 07:19
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri